Tas ir oficiāli: Vienotība premjera amatam izvirzīs Āboltiņu

10 komentāri
Tas ir oficiāli: Vienotība premjera amatam izvirzīs Āboltiņu
Foto: F64

Vienotība kā savu premjera amata kandidāti izvirzīs partijas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu.

Par šādu lēmumu partijas valdes un frakcijas sēdē paziņojis Kārlis Šadurskis, no sēdes vēsta TV3 Ziņas. Lai arī Āboltiņas kandidatūra ir izvirzīta, par to vēl tiks balsots frakcijā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Jau vēstīts, ka sākotnēji visi līdzšinējie koalīcijas partneri pauda, ka Vienotībai būtu jāizvirza premjera amata kandidāts.

Foto

Tomēr pēc pirmā partiju konsultāciju raunda ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni Zaļo un zemnieku savienība apliecināja gatavību izvirzīt arī savu Ministru prezidenta amata kandidātu. Zaļie zemnieki to sola izdarīt 28. decembrī. Kandidātu vidū tiek minēti Saeimas deputāts Māris Kučinskis un Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks.

TOP komentāri

  • Raimonds Cellers
    +5 +5 0

    Raimonds Cellers

    NESAPROTU,VAI TAD VIENOTĪBĀ ,NAV NEVIENA SAKARĪGA CILVĒKA KĀ TIKAI TĀ RIŽĀ BESIJA SOLVITA ,KAS BŪTU CIENĪGS PREMJERS,VAI ARĪ VIŅA PĒRK JŪS VISUS,VAI VARBŪT AR KAUTKO JŪS ŠANTAŽĒ?
  • .
  • Jons

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl