Komentāri
Spriedze Vienotībā izvērsusies publiskā netīrās veļas mazgāšanā
FOTO: LETA

Vienotības iekšienē spriedze tikai palielinās un jau izvērsusies publiskā netīrās veļas mazgāšanā. Atklātībā nākusi gan tā dēvētā sešinieka pārstāvja Alekseja Loskutova vēstule par radušos situāciju, gan arī Vienotības līderes Solvitas Āboltiņas atbilde uz to.

Rīgas nodaļas biedriem sūtītā vēstulē, kas šodien publicēta portālā Pietiek.com, Loskutovs apgalvo, ka Āboltiņa jau novembrī paudusi gatavību uzņemties valdības vadīšanu un informējusi, ka Valsts prezidents solījis Ministru prezidenta amatam nominēt viņu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Āboltiņa arī vēlējusies ārpus nākamās koalīcijas atstāt Nacionālo apvienību, pret ko sešinieks iebildis.

Savukārt tālākajā procesā Vienotība premjera posteni, pēc Loskutova domām, zaudēja, jo Āboltiņa nebija gatava atsaukt savu kandidatūru un ļaut Vienotības valdei virzīt Kārli Šadurski.

Tikmēr Āboltiņa atbildes vēstulē atzīst, ka partijas biedra rakstītajā ir daudz patiesības, taču netrūkstot arī melu un interpretāciju. Viņa noraida, ka prezidents Raimonds Vējonis būtu gaidījis Vienotības lēmumu, lai nominētu Šadurski, un pārmet sešinieka pārstāvjiem sarunas ar Zaļo un zemnieku savienību, jo tām sekoja Māra Kučinska virzīšana.

Āboltiņa arī aicina kolēģus apstāties Vienotības iznīcināšanā.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl