Politologs prognozē valdības likteni un partijas Saskaņa nozīmi tajā

Komentāri

”Iespēja, ka šī valdība kritīs pirms Saeimas vasaras brīvdienām ir pietiekami niecīga. [..] Ir pavisam skaidrs, ka pašreizējai Saeimai nav kaut kāda cita valdības komplekta azotē, kuru viņi varētu likt Straujumas vietā,” tā vaicāts par iespējamo valdības krišanu tuvākajā laikā, pauda politologs Ivars Ījabs.

Tāpat politikas eksperts pauda viedokli, ka arī 8. jūlijs, kad Saeimas ārkārtas sēdē notiks jaunā Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa inaugurācija, paies mierīgi, taču protesti tomēr ir gaidāmi. ”Droši vien kaut kādi protesti. [..] Nebūsim naivi, jo te ir runa patiešām par solījumu nepildīšanu. Bet – vai tas šobrīd novedīs pie valdības krišanas un demisijas? Es domāju, ka nē,” pauda politologs.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

”Tas, vai Straujuma turpinās, vai neturpinās strādāt par ministru prezidenti, ir atkarīgs no viņas pašas. Jo mēs tādu izteiktu konkurenci par šo amatu neredzam,” pauda R. Vējonis.

Tāpat politikas eksperts sacīja, ka ”visas valdības līdz pat 2018. gadam būs valdības ar Vienotību un tās ”satelīti”.” ”Tā tas būs tādēļ, ka vienīgā alternatīva ir Saskaņas centrs, kuru neviens šobrīd netaisās ņemt koalīcijā. Tas arī nozīmē, ka nākamai valdībai noteikti kaut kādā veidā jāgrozās ap Vienotību,” sacīja I. Ījabs.

Skaties video!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl