”No sirds Latvijai” Rīgas domē sola sadarboties ar visiem, arī “Saskaņu”

Komentāri

Pašreizējo domes vadību nekritizējot un solot saglabāt visus tās ieviestos atvieglojumus, savu Rīgas mēra amata kandidātu aizvadītās nedēļas piektdienā pieteica arī Saeimas opozicionāri ”No Sirds Latvijai”. Tā būs uzņēmēja Diāna Novicka. “Sirdslatviešiem” šīs būs pirmās pašvaldību vēlēšanas, un šobrīd reitingi partijai lielus panākumus nesola.

Bez Diānas Novickas, “sirdslatviešu” Rīgas saraksta galvgalī būs atrodams arī Rīgas Valsts 3. ģimnāzijas direktors Andris Priekulis un Latvijas Universitātes asociētā profesore Dita Nīmante. Gan Novicka, gan Priekulis no partijas saraksta startēja jau Saeimas vēlēšanās, bet neveiksmīgi. Partijas priekšsēdētāja Inguna Sudraba Novicku vēlētājiem stādīja priekšā kā veiksmīgu uzņēmēju savu uzticības personu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Mēs kopā ar Diānu dibinājām tautas kustību NSL, esam plecu pie pleca jau trīs gadu garumā. Tā kā tas ir redzējums par cilvēka spējām šo darbu tiešām izdarīt,” sacīja Sudraba.

“No sirds Latvijai” savos priekšvēlēšanu bukletos sola saglabāt visus Rīgā spēkā esošos atvieglojumus pensionāriem, skolēniem un citiem, kā arī revidēt pašvaldība izdevumus. Partijas mēra kandidāte arī uzsvēra, ka galvenais ir sasniedzamie mērķi nevis partneri, tādēļ domē būs gatava sadarboties ar visiem, neizslēdzot arī “Saskaņu” un “Gods kalpot Rīgai”.

“Piemēram, Saeimā Jūlija Stepaņenko no “Saskaņas”. Jūs taču ziniet, – fantastiska deputāte ar noteiktiem mērķiem, par ko viņa cīnās, ko mēs arī atbalstām!” pauda Novicka.

Jāpiebilst, ka Jūlija Stepaņenko ir vienīgā Rīgas vicemēra Andra Amerika partijas “Gods kalpot Rīgai” pārstāve Saeimā.

Jautāti par iespēju uz pašvaldību vēlēšanām veidot kopīgu sarakstu ar kādu citu partiju, “No Sirds Latvijai” pārstāvji gan atbildēja noliedzoši.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl