“Latviešu valodai nav tirgus vērtības!” Jānis Jurkāns turpina zākāt Latviju

69 komentāri
“Latviešu valodai nav tirgus vērtības!” Jānis Jurkāns turpina zākāt Latviju
Edijs Pālens / LETA

Radio “Baltkom” šovakar intervēja bijušo politiķi, pirmo atjaunotās Latvijas Ārlietu ministru Jāni Jurkānu. Viņš slavēja Krieviju, kur nesen viesojies Valdaja diskusiju forumā. Jurkāns nicīgi izteicās par latviešu valodu, uzskatot, ka tai neesot “tirgus vērtības”.

Jurkāns intervijā sūkstījās, ka Latvijai neesot sava mugurkaula un ārpolitika ir pakļauta ASV kursam. Pēc Jurkāna domām, pasaules nākotni noteiks Krievijā notiekošais, tādēļ viņš ar prieku vēlreiz brauktu uz Krieviju, ja viņu kāds uzaicinātu uz starptautisku forumu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Jurkāns pauda viedokli, ka nākotnē pasaule mainīsies līdz nepazīšanai, atomieroču vietā nāks vēl spēcīgāki rīki, kā ietekmēt pasaules kārtību. Kā piemēru Jurkāns minēja kiberieročus, kuru vara ir milzīga.

Oktobra beigās Jurkāns radīja ažiotāžu ar interviju Maskavas laikrakstam “Izvestija”, uzsverot, ka Krimas jautājums ir atrisināts un par to diskutēt vairs nav vērts – Krima ir Krievijas sastāvdaļa.

TOP komentāri

  • Andis Kazāks
    +40 +34 -6

    Andis Kazāks

    Pamuļķi Jāni, tur jau tā sāls, ka tādas otras un līdzīgas valodas vairs nav. Ar to arī vajag lepoties. Un cik tā ir skanīga! Vecākiem tevi par Ivanu vajadzēja nosaukt. Tad tu varētu dižoties un tirgoties ar saviem, bļ.. un nax...
  • Signe Rumba-Romanova
  • Irēna Mežale
    +27 +22 -5

    Irēna Mežale

    vai kādam ienāks prātā,viņu nodot ,tālāk,par Valsts zākāšanu?

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl