2 komentāri
Balso par savu favorītu! Kurš no šiem politiķiem sēdēs premjera krēslā?
LETA

Pēdējās nedēļās Latvijas politikas karstākais kartupelis ir jaunā Ministru prezidenta izvēle. Patlaban publiskajā telpā izskanējuši vairāku reālu un mazāk reālu kandidātu vārdi, bet daži politiķu vārdi no šī saraksta jau svītroti. Portāls Skaties.lv piedāvā Tev, lasītāj, iepazīties ar patlaban reālākajiem augstā amata kandidātiem un nobalsot – kuram tad būtu jāsēžas premjera krēslā!

Tā kā Valsts prezidents Vējonis paziņojis, ka nākamā valdība būtu jāveido Vienotības pārstāvim, šīs partijas politiķi arī ir reālākie kandidāti augstajam amatam.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Skaties galeriju un lasi, kādēļ šie cilvēki ir reāli kandidāti premjera krēslam! Balso par savu favorītu!

TOP komentāri

  • Rasa
    +1 +1 0

    Rasa

    LEMBERGU un tikai LEMBERGU---jau tik ilgus gadus Ventspils ir bijusi par paraugu saimniekot prasmei--viss jau ir pierādīts-cilvēks savā vietā--tātad tiks galā ar valsts sakārtošanu. NOPROTAMS,KA ŠĪ IEMESLA DĒĻ NO '"HŪTĪTES" VIENKĀRŠI BAIDĀS ...
  • Gvido Skrubis
    +1 +1 0

    Gvido Skrubis

    nesapratu si raksta jegu??? Kapec butu par shim sergam jabalso???

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl