Ogrē par veļas žāvēšanu uz balkona var saņemt 350 eiro sodu

2 komentāri

Veļas izkāršana žāvēšanai tā, ka tā redzama garāmgājējiem, Ogres teritorijā nav atļauta jau kopš deviņdesmitajiem gadiem, un šis punkts novada noteikumos atkārtoti atsvaidzināts 2010. gadā.

Ogrē par apģērbiem un veļu cītīgi domā pašvaldības deputāti, kuri izstrādājuši īpašus noteikumus, kur drīkst un nedrīkst žāvēt veļu. Iedzīvotāji pie mitrajiem apģērbiem norīko sargus un dežurantus, lai laikus izvairītos no sankcijām.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Ogres novada domē pirms Bez Tabu ierašanās pārrunāts šo noteikumu lietderīgums un secināts, ka tos grozīt nav nepieciešams.

Ogres pašvaldības policija līdz šim nav saņēmusi sūdzības par žāvēšanai izkārtu veļu, tomēr, ja tādu saņemtu, tad nevilcinoties dotos uz pārkāpuma vietu.

Vairāk skaties pievienotajā video!

TOP komentāri

  • Kim Floriance
    0 0 0

    Kim Floriance

    It cannot be visually so bad because those houses already themselves look bad. Some drying clothes are not making it worse.
  • Mīļā Baibiņa
    0 0 0

    Mīļā Baibiņa

    Driz jau iziet uz balkona nevares bus sods jamaksa... arprac vini pasi saprot, ko vini tur dara

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl