Maizes patēriņš sarūk, taču maizes un miltu izstrādājumu mājražotāju kļūst vairāk

Pēdējo desmit gadu laikā Latvijā gandrīz par trešdaļu sarucis maizes patēriņš. Bet ir arī laba ziņa: šajā laikā trīskāršojies maizes un miltu izstrādājumu mājražotāju skaits. Šodien ir Starptautiskā maizes diena, tāpēc “900 sekundes” devās pie viena no maizes mājražotājiem, lai noskaidrotu, kā top maize.

Atpakaļ uz rakstu

5 komentāri

  • S

    S

    Tá saucamá gluténa nepanesíba daudziem liekas modíga. Slikti, ka viens otrs spéléjas ar nopietnu slimíbu, kas ístam slimotájam ir grúta un smaga.
  • Sveiki!

    Sveiki!

    esmu novērojis - pēkšņi visā Latvijā cilvēkiem glutēna nepanesamība!!!! Sviestu vairs nav kur uzsmērēt!!!! salasījušies krāsainos žurnālus....
  • v

    v

    normālu maizi veikalā grūti nopirkt,jo lielākā daļa ir piebāzta ar sēklām vai arī nav svaiga,tāpēc arī pērk pie mājražotājiem.
  • S

    S

    Tas tikai nozímé,ka pircéji un édéji izvélas kvalitatíváku, individuáli ceptu maizíti.Paldies maizítes cepéjiem!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!