”Labestības dienā” saziedoti 76 378 eiro

4 komentāri

Noslēgusies jau 11.  LNT, Bērnu slimnīcas fonda, ”Rimi” un ”Supernetto” veikalu tīklu, kā arī ”Norvik Bankas” organizētās labdarības akcija ”Labestības diena”. Šogad kopumā saziedoti 76 378 eiro, kas spēs palīdzēt 29 smagi slimiem bērniņiem.

Katra ”Labestības diena” mums sniedz iespēju ticēt brīnumam un pārliecināties par labo darbu lielo nozīmi. Noziedoti daži eiro centi spēj mainīt dzīvi tik daudziem bērniem.

Pateicamies visiem, kuri piedalījās, atbalstīja un ziedoja! Tie, kuri nepaspēja vai vēlas izdarīt cēlu darbu un palīdzēt cietiem, vēl ir iespēja! Ziedojumi tiks pieņemti līdz pat Jāņiem.

Akcijas ”Labestības diena” ietvaros ikvienam ir iespēja sniegt bērniem palīdzību, ziedojot portālā bsf.lv, izmantojot ziedojumu kastītes ”Rimi” un ”Supernetto” veikalos, ziedojot Mans Rimi naudas uzkrājumu kioskos vai mājaslapā mansrimi.lv, zvanot uz tālruni 90006486 (maksa par zvanu 1,42 eiro), tāpat arī ”Norvik Bankas” internetbankā e-norvik.eu.

Foto

Video: Labestības dienas pārraide pilnā garumā

TOP komentāri

  • Agita Podborska
    +8 +8 0

    Agita Podborska

    Tas viss ir brīnišķīgi,tikai kāpēc nevarētu šo raidījumu taisīt agrāk,tāpat tiem bērniņiem ir grūti tik ilgi nosēdēt un pie tam tik vēlu
  • Eh
    +1 +1 0

    Eh

    Prezidentam kauns nav piedalīties šajā koncertā??? Viņam vajadzēja labāk domāt kā atrast naudu šiem bērniem, nevis noskatīties kā tauta to dara. Kauns.
  • Jantariks un Co
    +1 +1 0

    Jantariks un Co

    Ceru, ka man, nākošajam dekrētam un kabatlakatiņam, ar ko slaucīt "asaras" pie Brīvības pieminekļa, pietiks. Mans šovs tandēmā ar Saskaņu turpinās !!!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl