Krējums, krējuma izstrādājums vai skābais krēms?

6 komentāri

Kāda atsķirība starp trim produktiem, kuriem ir visai līdzīgs nosaukums – krējums, krējuma izstrādājums un skābais krēms -, skaidro raidījums Bez Tabu!

Veikala plauktā atrodamais skābais krēms, kura iepakojumu no “parastā” krējuma vizuāli var atšķirt, tikai vērīgāk ieskatoties.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Raidījuma Bez Tabu eksperimentā, dodot nogaršot šo produktu satiktajiem cilvēkiem, noskaidrojās, ka garšas ziņā tie visi ir gana līdzīgi.

Tā kā gadu laikā mainījušās regulas, ir mainījušies arī produktu nosaukumi, noskaidroja Bez Tabu. Proti, skābais krēms ir tas pats vecais labais skābais krējums ar augu taukiem.

Ints Poškus, a/s Tukuma piens direktors skaidro:

Atšķirības no skābā krējuma izstrādājuma ir. Tiek lietoti citi, ievērojami dārgāki augu tauki, kuri nesatur transtaukskābes, kas tagad skaitās liels ”bubulis”. Domāju, ka sevišķi cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar holesterīnu, ir tas produkts, kas jālieto. Tajā ir mazāk piesātinātas taukskāves nekā ”parastajā” krējumā.

Skaties video un vērtē!

TOP komentāri

  • ss
    +2 +2 0

    ss

    iegrābos sodien kremā. Domāju krējums, pagaršoju, štrunts kaut kāds, lasu sastāvu - nu kas par nafig. Uzredzēšanos Tukuma Piens, vairak principa pēc nepirkšu tavu produkciju.
  • 2$$
    0 0 0

    2$$

    es tā arī ne ko nesapratu >> kas ir jāēd, lai būtu mazāk holesterīna .
  • Nosauciet
    0 0 0

    Nosauciet

    surogatkrējums un viss būs skaidrs!
    Kā visas šis prātulas piegriezušās!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl