FOTO: Jauno ķīmiķu kluba gada noslēguma pasākumā – burbuļo un deg

Komentāri
FOTO: Jauno ķīmiķu kluba gada noslēguma pasākumā – burbuļo un deg
Foto: LNT

Ceturtdien, 25. maijā, Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā notika Jauno ķīmiķu kluba gada noslēguma pasākums, kas organizēts kā pateicība jauniešiem par vēlmi ārpus mācību stundām veltīt laiku, lai izprastu sarežģīto un vienlaikus aizraujošo ķīmiju.

Pasākumā bija iespēja vērot jauno ķīmiķu klubu prezentācijas un eksperimentus. Vienlaikus pasākuma ietvaros notika arī jauno ķīmiķu sacensības, kurās skolēni varēja izmantot mācību gada laikā iegūtās prasmes, kā arī pārbaudīt savu erudīciju.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Tāpat tika pasniegtas īpašas Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmumu asociācijas balvas ķīmijas skolotājiem un audzēkņiem par jauno dabaszinātņu ekspertu mācīšanu un motivēšanu.

Foto: ieskats jauno ķīmiķu kluba gada noslēguma pasākumā

Video: LNT Ziņu sižets

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl