Cūkgaļa saldskābā mērcē ar kukurūzu, sarkanajām pupiņām un kvinoju iesaka Bonduelle vapeur!

Komentāri
Cūkgaļa saldskābā mērcē ar kukurūzu, sarkanajām pupiņām un kvinoju

Ja jūs un jūsu mīļie ir iecienījuši gaļas ēdienus, taču reizi pa reizei gribas kaut ko īpašāku un mazliet eksotiskāku, šī recepte ir domāta jums! Pagatavošana – ātra un vienkārša, rezultāts – restorāna cienīgs!

Brīvdienu recepti iesaka “Bonduelle vapeur”!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Daudzums: 4 porcijas

Kalorijas: 365 kcal

Pagatavošanas laiks: 30 min.

Sastāvdaļas:

Tvaicētas sarkanās pupiņas “Vapeur”, 425 ml,  1 kārba
Kukurūza – 425ml, 1 kārba
Cūkgaļas fileja – 400 g
Kvinoja – 300 g
Olīveļļa – 6 ēd.k.
Sezama sēklas – 1/2 ēd.k.
Sojas mērce – 8 ēd.k.
Ābolu etiķis – 6 ēd.k.
Ūdens – 100 ml
Cukurs – 4 ēd.k.
Tomātu pasta – 2 ēd.k.
Paprika sarkana – 1/2 gab.
Sāls – pēc garšas

Pagatavošana:

  1. Nomazgājiet cūkgaļu, nosusiniet papīra dvielī un izdauziet ar gaļas āmuriņu no abām pusēm. Sagrieziet strēmelēs un apcepiet olīveļļā no abām pusēm un pārkaisiet sezama sēkliņas.

2. Novāriet kvinoju.

3. Sarkanajām pupiņām un kukurūzai nolejiet lieko šķidrumu.

4. Sakarsētā olīveļļā apcepiet pupiņas 3 minūtes, pievienojiet kukurūzu, kvinoju un apmaisiet. Uzlieciet vāku un karsējiet vēl 2 minūtes.

5. Pagatavojiet mērci: dziļā pannā, vislabāk “vok” pannā, samaisiet ābolu etiķi, sojas mērci un tomātu pastu. Lieciet uz uguns un karsējiet, pievienojot cukuru, 100 ml ūdens un salmiņos sagrieztu papriku. Pagaršojiet, ja mērce ir pārāk skāba, pievienojiet vēl cukuru. Sautējiet uz mazas uguns apmēram 10 minūtes. Paprikai ir jābūt nedaudz kraukšķīgai, bet mērcei salīdzinoši biezai.

6. Dziļā šķīvī kārtojiet pupiņu, kukurūzas un kvinojas piedevas, virsū lieciet cūkgaļu un pārlejiet ar saldskābo mērci.

Tests - ko tu zini par alus vēsturi?

Tests - ko tu zini par alus vēsturi? 8

Alus plūdi Londonā – vai tas maz ir iespējams? Izpildi testu par alus vēsturi, uzzini pārsteidzošus faktus un tiec pie sertifikāta! Neizpaliks arī balva.

Lasi vēl