Brīvdienas gaidāmas siltas, saulainas un sausas

Komentāri
Brīvdienas gaidāmas siltas, saulainas un sausas
FOTO: LETA ()

Silta, saulaina un ar lēnu vēju Latvijā gaidāma pirmā septembra nedēļas nogale, lai gan kopumā mākoņu daudzums būs lielāks nekā aizvadītajās dienās, jo atmosfēras spiediens jau pazemināsies. Ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, dažviet nakts stundās vēl aizvien veidosies migla, tomēr no rītiem tā drīz vien izklīdīs, liecina meteo.lv sniegtā informācija.

Ja naktīs termometra stabiņš noslīdēs līdz pat +5…+8 grādu atzīmēm, tad dienā saules ietekmē tas pakāpsies līdz +19…+24 grādiem

Arī pirmdien laika apstākļi būs līdzīgi kā nedēļas nogalē, dienas laikā, iespējams, gaiss iesils pat līdz +25 grādiem, bet jau otrdien no rietumiem Latviju sasniegs mākoņu un nokrišņu zona, kas atnesīs lietu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Naktis kļūs par 3-4 grādiem siltākas, jo debesis aizklās biezāka mākoņu sega, kas neļaus gaisam atdzist, bet arī dienas laikā gaisa temperatūra vairs nepaaugstināsies tik ļoti kā saulainajā nedēļas nogalē – tā gaidāma vien +17…+22 grādu robežās.

Arī darba nedēļas vidū un otrajā pusē debesis skaidrosies vien brīžiem, gaidāms lietus. Vēji pieturēsies lēni, bet gaisa temperatūra būtiski nemainīsies – naktīs gaidāma +9…+14, bet dienas laikā +16…+21 grāda robežās.

Laika ziņas

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl