Baklažānu salāti ar turku zirņiem un vistas fileju Iesaka Bonduelle vapeur

Komentāri
Baklažānu salāti ar turku zirņiem un vistas fileju

Lieliska recepte, kas liks ēdājiem slavēt galda klājēju, taču tajā pašā laikā ir ļoti vienkārši pagatavojama!

Brīvdienu recepti iesaka “Bonduelle vapeur”!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Daudzums: 2 porcijas

Kalorijas: 118 kcal

Pagatavošanas laiks: 20 min

Sastāvdaļas:

Tvaicēti turku zirņi “Vapeur”, 425 ml,  1 kārba
Baklažāni 2 gab.
Vistas fileja 300 g
Piparmētra 4 zariņi
Olīveļļa 6 ēd.k.
Ķiploki 2 daiviņas
Malta paprika 2 tēj.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas

 

Kā pagatavot:

1. Baklažānus sagrieziet 1 cm biezās sloksnēs, apkaisiet ar sāli, aprasiniet ar olīveļļu, ietiniet folijā un cepiet līdz 220°C sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes. Sagrieziet kubiņos.

2. Vistas fileju sagrieziet kubiņos apcepiet ar papriku pannā sakarsētā olīveļļā apmēram 10 minūtes.

3. Samaisiet sasmalcinātus ķiplokus, turku zirņus, vistu, baklažānus un sakapātu piparmētru. Pievienojiet olīveļļu un vēlreiz rūpīgi apmaisiet.

Elegants glamūrs un stilīgs roks! Kā “X Faktora” talanti Edgars Kreilis un Aivo Oskis veidoja savu skatuves tēlu?

Elegants glamūrs un stilīgs roks! Kā "X Faktora" talanti Edgars Kreilis un Aivo Oskis veidoja savu skatuves tēlu?

Pasaules slavenajā mūzikas šovā “X Faktors” sevi spilgti pieteikuši vairums Latvijas dziedošo talantu. Kāpt uz skatuves, visnotaļ, palīdz ne vien draugu un ģimenes atbalsts, bet arī drosme un pārliecība – šajā jautājumā dziedātājiem atbalstu sniedz iepirkšanās centrs “Domina Shopping”, kā arī stiliste un modes dizainere Indra Salceviča.

Lasi vēl