Baklažānu salāti ar turku zirņiem un vistas fileju Iesaka Bonduelle vapeur

Komentāri
Baklažānu salāti ar turku zirņiem un vistas fileju

Lieliska recepte, kas liks ēdājiem slavēt galda klājēju, taču tajā pašā laikā ir ļoti vienkārši pagatavojama!

Brīvdienu recepti iesaka “Bonduelle vapeur”!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Daudzums: 2 porcijas

Kalorijas: 118 kcal

Pagatavošanas laiks: 20 min

Sastāvdaļas:

Tvaicēti turku zirņi “Vapeur”, 425 ml,  1 kārba
Baklažāni 2 gab.
Vistas fileja 300 g
Piparmētra 4 zariņi
Olīveļļa 6 ēd.k.
Ķiploki 2 daiviņas
Malta paprika 2 tēj.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas

 

Kā pagatavot:

1. Baklažānus sagrieziet 1 cm biezās sloksnēs, apkaisiet ar sāli, aprasiniet ar olīveļļu, ietiniet folijā un cepiet līdz 220°C sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes. Sagrieziet kubiņos.

2. Vistas fileju sagrieziet kubiņos apcepiet ar papriku pannā sakarsētā olīveļļā apmēram 10 minūtes.

3. Samaisiet sasmalcinātus ķiplokus, turku zirņus, vistu, baklažānus un sakapātu piparmētru. Pievienojiet olīveļļu un vēlreiz rūpīgi apmaisiet.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl