Baklažānu salāti ar turku zirņiem un vistas fileju Iesaka Bonduelle vapeur

Komentāri
Baklažānu salāti ar turku zirņiem un vistas fileju

Lieliska recepte, kas liks ēdājiem slavēt galda klājēju, taču tajā pašā laikā ir ļoti vienkārši pagatavojama!

Brīvdienu recepti iesaka “Bonduelle vapeur”!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Daudzums: 2 porcijas

Kalorijas: 118 kcal

Pagatavošanas laiks: 20 min

Sastāvdaļas:

Tvaicēti turku zirņi “Vapeur”, 425 ml,  1 kārba
Baklažāni 2 gab.
Vistas fileja 300 g
Piparmētra 4 zariņi
Olīveļļa 6 ēd.k.
Ķiploki 2 daiviņas
Malta paprika 2 tēj.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas

 

Kā pagatavot:

1. Baklažānus sagrieziet 1 cm biezās sloksnēs, apkaisiet ar sāli, aprasiniet ar olīveļļu, ietiniet folijā un cepiet līdz 220°C sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes. Sagrieziet kubiņos.

2. Vistas fileju sagrieziet kubiņos apcepiet ar papriku pannā sakarsētā olīveļļā apmēram 10 minūtes.

3. Samaisiet sasmalcinātus ķiplokus, turku zirņus, vistu, baklažānus un sakapātu piparmētru. Pievienojiet olīveļļu un vēlreiz rūpīgi apmaisiet.

Tests - ko tu zini par alus vēsturi?

Tests - ko tu zini par alus vēsturi? 8

Alus plūdi Londonā – vai tas maz ir iespējams? Izpildi testu par alus vēsturi, uzzini pārsteidzošus faktus un tiec pie sertifikāta! Neizpaliks arī balva.

Lasi vēl