Baklažānu salāti ar turku zirņiem un vistas fileju Iesaka Bonduelle vapeur

Komentāri
Baklažānu salāti ar turku zirņiem un vistas fileju

Lieliska recepte, kas liks ēdājiem slavēt galda klājēju, taču tajā pašā laikā ir ļoti vienkārši pagatavojama!

Brīvdienu recepti iesaka “Bonduelle vapeur”!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Daudzums: 2 porcijas

Kalorijas: 118 kcal

Pagatavošanas laiks: 20 min

Sastāvdaļas:

Tvaicēti turku zirņi “Vapeur”, 425 ml,  1 kārba
Baklažāni 2 gab.
Vistas fileja 300 g
Piparmētra 4 zariņi
Olīveļļa 6 ēd.k.
Ķiploki 2 daiviņas
Malta paprika 2 tēj.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas

 

Kā pagatavot:

1. Baklažānus sagrieziet 1 cm biezās sloksnēs, apkaisiet ar sāli, aprasiniet ar olīveļļu, ietiniet folijā un cepiet līdz 220°C sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes. Sagrieziet kubiņos.

2. Vistas fileju sagrieziet kubiņos apcepiet ar papriku pannā sakarsētā olīveļļā apmēram 10 minūtes.

3. Samaisiet sasmalcinātus ķiplokus, turku zirņus, vistu, baklažānus un sakapātu piparmētru. Pievienojiet olīveļļu un vēlreiz rūpīgi apmaisiet.

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl