Komentāri
Skaisti un mīlīgi – šie patversmes kucēni alkst sastapt savus īstos cilvēkus!
Foto: Facebook / Labās mājas

Pēdējās divās nedēļās patversmē “Labās mājas” nonākuši vairāki kucēni – lieki, negribēti, nevajadzīgi šajā pasaulē vēl pirms piedzimšanas. Dzīvnieku draugi aicina ieskatīties un, ja tas ir iespējams, uzņemties rūpes.

“Lieki, negribēti, nevajadzīgi jau pēc piedzimšanas tiem cilvēkiem, kuri par saimniekiem saucās savai kucītei – mazuļu māmiņai. Lieki, negribēti, nevajadzīgi un apgrūtinoši ļaudīm, kuri kaut kādu iemeslu dēļ tomēr lēma iegādāties kucēnu, bet visai ātri pārdomāja… Tā nu maza daļiņa no šiem negribētajiem, liekajiem, nevajadzīgajiem ir nonākuši ”Labajās mājās” (atverot sludinājumu portālus redzams, cik daudzi šādi vēl mētājas pa pagalmiem, dzīvokļiem un cik daudzi stīdzē pretim saulei citās Latvijas patversmēs) cerībā, ka turpmāk tomēr kādiem ļaudīm kļūs vienīgie, gribētie, vajadzīgie, mīlētie, lolotie, skolotie,” raksta dzīvnieku patversme.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“”Labajās mājās” kucēni adopcijai tiek nodoti attārpoti, atblusoti, vakcinēti, čipēti un reģistrēti LDC, izvērtējot potenciālos saimniekus. Patversme patur tiesības adopciju atteikt, ja rodas šaubas par cilvēka iespēju dzīvniekam nodrošināt adekvātu, labturības prasībām atbilstošu aprūpi un dzīvi. Adoptējot tiek slēgts līgums, kas cita starpā paredz obligātu prasību patversmes noteiktajā laikā, kad dzīvnieks sasniedzis atbilstošu vecumu, viņu sterilizēt/ kastrēt, par to atskaitoties. Tāpēc uzreiz lūdzam ļaudis, kas nevēlas ievērot šo prasību, kā arī par apgrūtinošu vai nevēlamu uzskatīs patversmes interesi par dzīvnieka dzīvi jau jaunajās mājās, skatus ”Labo māju” četrkāju virzienā neraidīt!” raksta dzīvnieku draugi.

Apskaties kādu no šiem suņukiem – varbūt tas ir sākums jaunai draudzībai!

Foto

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl