Rekonstruēts “Maxima” veikals Pļavniekos; investīcijas – miljons eiro

0 Komentāru
Rekonstruēts “Maxima” veikals Pļavniekos; investīcijas – miljons eiro
PUBLICITĀTES FOTO

Ceturtdien, 14. oktobrī, durvis pēc rekonstrukcijas ver “Maxima X” veikals Pļavniekos, Ilūkstes ielā, kas ir jau piektais jaunajam “Maxima” veikalu konceptam pielāgotais veikals un kura rekonstrukcijā investēts teju viens miljons eiro, informēja kompānijā.

Rekonstruētajā  veikalā Ilūkstes ielā 24a atbilstoši valstī izsludinātajai ārkārtas situācijai ir ieviesti pastiprināti drošības pasākumi, lai veikala vide būtu droša.

Evija Grīnberga, “Maxima Latvija” tirdzniecības tīklu direktore

“”Maxima X” veikals Pļavniekos pirmo reizi durvis vēra pirms gandrīz 15 gadiem, un šo gadu laikā tas ir kļuvis par iecienītāko piemājas veikalu apkaimē mītošajiem iedzīvotājiem. Mums ir patiess prieks, ka pēc 3,5 mēnešu rekonstrukcijas darbiem tagad pircēju iecienītais veikals ir kļuvis vēl modernāks un patīkamāks pircējiem, ērtāks darbiniekiem un draudzīgāks videi. Rekonstrukcijas laikā īpaši padomāts par vides ilgtspēju, ievērojamu daļu līdzekļu investējot tieši ilgtspējīgos risinājumos, sākot no LED apgaismojuma līdz pat tādām detaļām kā aukstumvitrīnas, kur izmantots dabai draudzīgāks freons.”

Jaunā “Maxima X” formāta veikala telpas 1189 kvadrātmetru platībā ir pārveidotas. Veikalā ir pilnībā pārbūvēti inženiertīkli, telpās izveidota jauna apdare un atjaunota ēkas fasāde. Papildus tam veikalā paplašināts pašapkalpošanās svaru daudzums tirdzniecības zālē, kā arī pašapkalpošanās kasēm ir uzlikti lielāki kontrolsvari, lai pircēji varētu arī ar daudz lielāku preču skaitu norēķināties pašapkalpošanās kasēs.

Ēkas energoefektivitātes paaugstināšanai pilnībā nomainīts jumta segums, izmantots jauns energoefektīvs LED apgaismojums, ierīkota jauna ventilācija ar siltuma atgūšanas funkcijām, aukstumvitrīnu darbībai izmantots dabai draudzīgāks freons.

“Šis ”Maxima” veikals ir pirmais veikals pēc jaunā koncepta, kur visi svaigās produkcijas ledusskapji ir aprīkoti ar stikla durvīm, tādējādi būtiski uzlabojot produkcijas uzlabošanas kvalitāti, veikala energoefektivitāti un rūpes par vidi. Šobrīd arī notiek projektēšanas darbi, lai pie šī veikala izvietotu ārējo taromātu,” informē uzņēmumā.

0 Komentāru