6 komentāri
“Lidl” ienākšana Latvijā nebūs ātra; pirmie veikali varētu tikt atvērti nākamajā desmitgadē
"Mēs izvērsīsim darbību Igaunijā un Latvijā nākamajā desmitgadē. Konkrētāku grafiku investīcijām vēl nav," laikrakstam "Kauppalehti" sacījis Siponens. (AP/LETA)

Vācijas zemo cenu veikalu tīkls “Lidl” varētu ienākt Latvijā un Igaunijā nākamajā desmitgadē, ziņo Somijas biznesa laikraksts “Kauppalehti”, atsaucoties uz “Lidl” Somijas meitasuzņēmuma vadītāja Lauri Siponena teikto.

“Mēs izvērsīsim darbību Igaunijā un Latvijā nākamajā desmitgadē. Konkrētāku grafiku investīcijām vēl nav,” laikrakstam “Kauppalehti” sacījis Siponens.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

LNT Ziņas jau vēstīja, ka Latvijā drīzumā varētu ienākt Vācijas zemo cenu veikalu tīkls ” Lidl”, kas jau iegādājies zemes gabalu vairumtirdzniecības bāzes izbūvei.

Zemesgabala Rīgā, Dzelzavas ielā 75b, kur plānota koku izciršana jaunbūvējama lielveikala dēļ, īpašuma attīstītājs ir SIA “Investīciju aģentūra”, kurai ir noslēgts līgums par zemesgabala pārdošanu uzņēmumam SIA “MMS Property”, kas savukārt pieder vācu uzņēmumam “CE – Beteiligungs GmbH”.

“Lidl” veikalu tīkls pagājušajā gadā sāka darbību Lietuvā.

Latvijas tirgū strādājošu mazumtirdzniecības veikalu tīklu pārstāvji iepriekš atzina, ka ” Lidl” ienākšana Latvijas tirgū saasinās konkurenci par darbiniekiem, kā arī sniegs darbiniekiem lielāku darbavietas izvēles brīvību.

TOP komentāri

  • Ērika Krimska
  • Andris Iva
    +2 +2 0

    Andris Iva

    Buus tik pat kvalitatiivas kaa parastajos Latvijas veikalos. Bet... Biezzaak varees "kvalitatiivaas" preces pirkt. Buus leetaak. ;)
  • Laima Ļūdēna

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl