Parīze nepadodas! Darbu atkal atsāk kafejnīca, kur teroristi apšāva cilvēkus

Komentāri
Parīze nepadodas! Darbu atkal atsāk kafejnīca, kur teroristi apšāva cilvēkus
EPA/LETA

Kā spītējot teroristiem, kuru mērķis bija ne vien nogalināt, bet arī iebiedēt, šodien durvis apmeklētājiem atkal vēra viena no slaktiņu vietām, kafejnīca La Bonne Biere.

Bārs pa šo laiku ticis pārkrāsots un atjaunots, bet tā darbinieki saņēmuši psihologu palīdzību un ir gatavi turpināt dzīves, kā ierasts.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Vispirms mēs vēlamies sūtīt laba vēlējumus upuru ģimenēm. Pieci cilvēki šeit gāja bojā. Mēs izsakām visdziļāko līdzjūtību viņu tuviniekiem un draugiem. Trīs tika ievainoti. Viņiem mēs vēlam ātru izveseļošanos un ceram drīz viņus redzēt starp mums,” pauda kafejnīcas menedžeris.

Šodien aprit tieši trīs nedēļas no melnākās piektdienas Parīzes vēsturē – daudzajiem teroraktiem, kas laupīja 130 dzīvības.

Foto – kafejnīca šodien!

Foto: Parīze baisajā 13. novembra naktī

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl