2 komentāri
Maskava: Mēs nespējam apturēt “brīvprātīgo” došanos uz Donbasu
Foto: LETA / AFP

Krievija nespēj apturēt savu pilsoņu masas, kas dodas karot uz Donbasu, intervijā laikrakstam “Kommersant” paziņojis Krievijas Drošības padomes sekretārs Nikolajs Patruševs.

“Mēs nevienu neaicinām un to nesekmējam,” apgalvoja amatpersona. “Bet reāli to aizkavēt mēs nevaram.”

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Iemesls tam, kāpēc Krievijas iedzīvotāji masveidā piedalās Ukrainas konfliktā, ir Ukrainas bēgļu stāsti par “zvērībām”, zināja skaidrot Patruševs.

Maskava neizskata iespēju par robežas slēgšanu ar Donbasu, lai tādējādi apturētu Krievijas “brīvprātīgo” došanos uz Ukrainu, kā to pieprasa Kijeva, jo tas novestu pie konflikta zonas iedzīvotāju blokādes, norādīja amatpersona.

“Mēs nevaram slēgt robežu. Vai mums būtu jāorganizē blokāde, kā tas bija Ļeņingradā? Visiem Donbasa iedzīvotājiem?” vaicāja Patruševs.

Krievija pērn februārī okupēja Ukrainai piederošo Krimas pussalu. Kopš pagājušā gada aprīļa Maskavas atbalstītie un apbruņotie kaujinieki, diversanti un Krievijas regulāro vienību karavīri ieņēmuši plašus apvidus Luhanskas un Doņeckas apgabalos, Ukrainas austrumos

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl