2 komentāri
Krievijas “baikeru” brauciens par godu 9. maijam apstājies pie Polijas robežas
EPA/LETA

Krievijas motociklistu kluba Nakts vilki brauciens uz Berlīni, kas tiek organizēts par godu Padomju Savienības uzvaras pār nacistisko Vāciju gadadienai, otro gadu pēc kārtas apstājies pie Polijas robežas.

Motociklisti apturēti uz Baltkrievijas un Polijas robežas, un neviens no viņiem nav ielaists Polijā. Atsaucoties uz neoficiālu informāciju, tiek vēstīts, ka valstī nav ielaisti arī tie, kuriem ir Eiropas Savienības valstu pases.

Savukārt atsevišķi brauciena dalībnieki Polijā ieradušies jau iepriekš un arī tagad turpināšot ceļu uz Berlīni. Vietējās varasiestādes robežas šķērsošanas liegumu pamatojušas ar “drošības apsvērumiem”.

Polija jau iepriekš paziņoja, ka, tāpat kā pērn, arī šogad nelaidīs valstī Nakts vilku dalībniekus. Motociklistu grupa grasījās Berlīni sasniegt, šķērsojot Baltkrieviju, Poliju, Slovākiju, Čehiju un Austriju.

Foto

TOP komentāri

  • feini
    +1 +1 0

    feini

    super,ka neielaida,lai viņi braukā pa savu plašo krieviju,man prieks,ka neielada!!!
  • Kartupelis ar mugurkaulu
    0 0 0

    Kartupelis ar mugurkaulu

    Krievfašisti iesprūda civilizētajā Eiropā!!!Bandīti,paliek bandīti!!!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl