Kašmīrā pēta safrāna ražas veicināšanas iespējas

Safrāns ir garšviela zelta vērtē, tomēr izmaiņas gaisa temperatūrā un piesārņojums draud tā cenu vēl vairāk paaugstināt un vietām raža var arī iznīkt, tāpēc Kašmīras reģionā izveidots pētniecības un kultivācijas centrs “Garšvielu tehnoloģiju parks” ar mērķi glābt safrāna produkciju, vēsta TV3 raidījums “900 sekundes”.

Atpakaļ uz rakstu

2 komentāri

  • Šma
  • Airita Friševa

    Airita Friševa

    Tu vari pelnīt nedarot neko, kopē automātiski to, ko dara GURU profesionāļi un saņem tik pat lielu peļņu.
    Paralēli vari strādāt savu darbu vai jebko citu, ko dari ikdienā. :)
    Vairāk info takeprofiteasy[punkts]com (angļu valodā).

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!