2 komentāri
Kariņš kā vienīgais no Baltijas politiķiem iekļauts EP ietekmīgāko deputātu “Top 70”
Eiroparlamenta deputāts Krišjānis Kariņš. (Zane Bitere / LETA)

Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Krišjānis Kariņš (V) kā vienīgais no Baltijas politiķiem iekļauts starptautiskās nevalstiskās organizācijas “VoteWatch Europe” pētījumā par ietekmīgākajiem EP deputātiem, 70 deputātu vidū ieņemot 19. vietu.

Kariņš, kurš pērn šajā pētījumā ierindojās 11. vietā, ir EP Rūpniecības, pētniecības un enerģētikas komitejas loceklis, kā arī loceklis delegācijā attiecībām ar ASV. Tāpat Kariņš darbojas Ekonomikas un monetāro lietu komitejā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Deputāta padomniece Ieva Zīberga kritumu šajā topā skaidroja ar to, ka beidzies darbs Izmeklēšanas komitejā saistībā ar krāpšanos ar emisiju mērījumiem autobūves nozarē, kur Kariņam bija ietekmīga pozīcija kā Eiropas Tautas partijas (ETP) grupas koordinatoram.

Šoreiz ietekmīgāko EP deputātu vidū nav arī neviena no Igaunijas un Lietuvas eiroparlamentāriešiem. Pirms gada “Top 70” tika iekļauta Igaunijas politiķe Kaja Kallasa, ierindojoties 58. vietā.

Pirmo vietu topā ieņem EP prezidents Antonio Tajāni, bet otro līdz trešo vietu dala ETP priekšsēdētājs Manfrēds Vēbers un Sociālistu un demokrātu progresīvās alianses grupas priekšsēdētājs – Džanni Pitella. Ceturtajā vietā ierindojies Eiropas Liberāļu un demokrātu apvienības grupas priekšsēdētājs Gajs Ferhofštads, bet piecinieku noslēdz sociālistu un demokrātu progresīvās alianses grupas loceklis Roberto Gualtjeri. Topa desmitnieku pārstāv politiķi no Polijas, Austrijas, Vācijas, Spānijas, Lielbritānijas, Itālijas un Beļģijas.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl