Anglijas bāri un restorāni atsāk viesu uzņemšanu iekštelpās

4 komentāri
Anglijas bāri un restorāni atsāk viesu uzņemšanu iekštelpās
AFP/SCANPIX

Jau vairākas nedēļas Anglijas iedzīvotāji var paēst pusdienas vai iemalkot dzērienus bāru un restorānu terasēs. Taču 17. maiju šie paši uzņēmumi gaida ar nepacietību – atļauts uzņemt viesus arī iekštelpās.

Īpaši gatavojas restorāna “CORE” komanda – janvārī restorāns saņēma trešo “Michelin” zvaigzni, taču vien pirmdien pirmajiem gardēžiem ir iespēja sēsties pie rezervētajiem galdiņiem.

Pandēmijas laikā kafejnīcas un bāri spējuši pielāgoties situācijai, kā prot– lielākā daļa pasūtījumu izpildīti ar piegādēm vai līdzi ņemšanu kartona kastītēs.

Restorāna “CORE” komandai nācās gaidīt labākus laikus – līdzi ņemšanas iepakojumā pazustu visa ēdiena pasniegšanas būtība, taču āra terasi gluži vienkārši nebija iespējams izveidot ēkas priekšā Londonas Notinghilas rajonā.

”Mēs degustējam ēdienus, veicam sagatavošanās darbus. Komanda strādā pie šim lietām pēdējās pāris nedēļas. Patiesībā, esam ļoti, ļoti aizņemti,” stāsta “CORE” šefpavāre Klēra Smita.

Savukārt “CORE” direktors Robs Rouzs norāda: “Esam arī aizvadījuši treniņu dienas, kad atkārtojam, kā apkalpot cilvēkus un gatavot. Dienas kļūst ar vien garākas… Mums arī ir neliels šoks par atgriešanos!”

Ceremonijā janvārī, restorāns saņēma trešo “Michelin” zvaigzni, kas noteikti būs liels dzinulis izsmalcinātu maltīšu meklētājiem, apmeklēt šo vietu.

Restorāna komandai arī izdevies saglabāt savas rindas neskartas.

4 komentāri