Mēs izmantojam cookies. Tie mums palīdz Tevi atcerēties!
Es saprotu
Kas ir cookies?

Pirmdiena, 23. jūlijs

Magda, Magone, Mērija, Magdalēna

Horoskops aunam

Ja esi sadomājis patērēties vasaras preču izpārdošanās, nesteidzies ar pirkumiem un apsver to nepieciešamību, lai vēl ilgi nenāktos nožēlot izdoto naudiņu. Profesionālajā sfērā paeksperimentē ar taktikas maiņu, kas radīs jaunus impulsus radošajā domāšanā.

Horoskops vērsim

Iespējams saņemsi norādījumu vai piedāvājumu uzņemties papildus darba pienākumus un atbildību. Mēģini novilcināt vai atlikt lēmuma pieņemšanu. Darbā šodien jāturas sava amata un pilnvaru robežās un to pārsniegšana netiks pienācīgi atalgota.

Horoskops dvīņiem

Pievērs uzmanību jaunajiem un potenciāli peļņu nesošajiem darba piedāvājumiem kā arī neatsaki tikšanās vai pārrunas par sadarbības jautājumiem. Saliec visus punktus vai komatus attiecībās.

Horoskops vēzim

Neatļaujies paiet garām, ja skaidri apzinies, ka vari konkrētajā situācijā palīdzēt. Tas attiecas arī uz svešiem cilvēkiem. Personīgajās attiecībās filozofiska pieeja palīdzēs kontrolēt emocijas un vārdus.

Horoskops lauvai

Ar šodienu sākas tava triumfa mēnesis. Ja izvēlēsies laiku veltīt savu personīgo interešu apmierināšanai, dari to ar vērienu. Visi pirkumi solās būt veiksmīgi un ilgi kalpojoši, bet izklaides pasākumi - atmiņā paliekoši.

Horoskops jaunavai

Personīgo attiecību sfērā pie apvāršņa parādīsies jaunas sejas, kuras tev var ļoti iepatikties. Pastāv nopietna iespēja veidot tālejošas attiecības, tikai prātīgi ar ģimenes pienākumu un romantisko jūtu sabalansēšanu.

Horoskops svariem

Šodien tev jāļaujas plūsmai un nevajag sevi apgrūtināt ar problēmu risināšanu, kuras pastāv ārpus tavas kompetences un iespēju robežām. Mēģinājumi iesaistīties svešu problēmu risināšanā var radīt finansiālus zaudējumus.

Horoskops skorpionam

Pastāvīgi mainīgais noskaņojums tev neļaus koncentrēties tikai uz vienu darāmo. Savos lēmumos un spriedumos būsi ietekmējams. Tālumā saskatīsi vairāk gaismas nekā savā tuvā vidē.

Horoskops strēlniekam

Šodien būsi īpaši meistarīgs jaunu kontaktu dibināšanā, īpaši ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Šo panākumu atslēga slēpsies tavā atklātajā valodā un nesamākslotajā uzvedības stilā. Vari uzņemties iniciatīvu tālāko attiecību veidošanā.

Horoskops mežāzim

Šodien liec lietā visu jauno informāciju, kura nonāk tavā redzes vai dzirdes lokā. Arī no jauna iepazītie cilvēki ir kārtīgi jāiegrāmato savos kontaktos, jo caur viņiem, iespējams, pavērsies plaši apvāršņi.

Horoskops ūdensvīram

Šodienai nebūvē pārāk tālejošus plānus, jo tie var nepiepildīties un tad sekos vilšanās, kas ietekmēs arī visas pārējās tavas dzīves sfēras. Saņemtās ziņas neuztver pārāk nopietni un ļauj tām nostāvēties, pirms kaut ko uzsāc šajā sakarā.

Horoskops zivīm

Šodien nevarēsi izvēlēties, vai nodoties darba lietām vai tomēr atļauties nodarboties ar personīgo jautājumu kārtošanu. Esi piesardzīgs personīgajās attiecībās, kuras var ietekmēt tavu profesionālo reputāciju.

TV3
Vairāk..
LNT
Vairāk..
TV6
Vairāk..
Kanāls 2
Vairāk..
3+
Vairāk..

5 Garšas iedvesmai

Raidījuma "5 garšas iedvesmai" desmitā epizode jau šo svētdien

Raidījuma "5 garšas iedvesmai" desmitā epizode jau šo svētdien

Desmitajā raidījuma ”5 garšas iedvesmai” sērijā visu mazdārziņu mīlulis – zaļie zirnīši. Vasaras sezonu vislabāk sākt  ar svaigiem zaļajiem augiem no dārza, tāpēc gatavosim zaļo zirnīšu auksto zupu, saulainu un garšīgu pastu, kā arī pavisam neierastu desertu.

Svaigi, aromātiski un pavisam bez gaļas - piecas vasarīgas pastinaku receptes.

Svaigi, aromātiski un pavisam bez gaļas - piecas vasarīgas pastinaku receptes.

Kaut latviešu virtuvē tas vēl nav ļoti populārs, pasaules kulinārijā baltais burkāns jeb pastinaks ir ārkārtīgi iecienīts. Pastinaka saknei piemīt saldums un sīvums – tieši tāpēc tā ir tik universāla un tiek izmantota visdažādākajos ēdienos, kā arī ir viena no pamatsastāvdaļām dārzeņu buljonā. Pavasarī, kad tā vien kārojas ko svaigu, pastinaks lieliski garšos kopā ar sezonas zaļumiem, dārzeņiem, sieru un citi veģetāriem gardumiem.

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Kad ārā ir tik karsti cik Meksikā, ir jāēd tako, un Linda no ”Gatavo 3” ir sagatavojusi tam recepti. Šis ēdiens būs lielisks ne tikai paša vēderam, bet arī atsvaidzinās tavu cienasta piedāvājumu viesiem ballītē.

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Ik nedēļu Tele2 ”Gudrajā mājā” viesojas kāda savā profesijā panākumus guvusi persona. Šoreiz meža biezoknī Gustavu Terzenu apciemoja interjera dizainere, ”Amerikas Arhitektūras balvas 2017″ ieguvēja Santa Meikulāne. Dizainere uzskata, ka tehnoloģijas palīdz ērtāk apieties ar dažādām lietām, tāpēc labprāt apskatīja ”Gudro māju”, lai redzētu, ko no piedāvātajām funkcijām vēlētos iegādāties savai mājvietai.

5 bumbieru ēdieni tiem, kuri nebaidās eksperimentēt un izmēģināt arvien jaunas garšas

5 bumbieru ēdieni tiem, kuri nebaidās eksperimentēt un izmēģināt arvien jaunas garšas

Dažādās bumbieru šķirnes padara to par īstu pavāra sabiedroto. Pareizi izvēlēts un labi pagatavots bumbieris iederēsies gandrīz jebkurā receptē   –  tam piestāv gan ass, gan sāļš, gan  salds, gan skābs. Sausāki un skābāki augļi lieliski iederas zivju ēdienos, kamēr saldākas šķirnes labāk sader ar sarkano gaļu –  atliek vien mēģināt un eksperimentēt.

Jaunā "5 garšas iedvesmai" epizode šo svētdien kanālā TV3

Jaunā "5 garšas iedvesmai" epizode šo svētdien kanālā TV3

Astotajā raidījuma ”5 garšas iedvesmai” sērijā – saldais un sulīgais bumbieris. Līdzīgi kā ananass, bumbieris lieliski iederas ne tikai desertos – tas lieliski papildina dažādus gaļas ēdienus, salātus un uzkodas. Skaties raidījumu  un iepazīsti bumbieru ēdienus, kas patiks gan tiem, kam patīk eksperimenti virtuvē, gan klasisku vērtību cienītājiem.

5 biešu ēdieni, kurus pagatavot jebkurā gadalaikā

5 biešu ēdieni, kurus pagatavot jebkurā gadalaikā

Biete ir izpelnījusies lielu atzinību ne tikai mājas virtuvē, bet arī profesionālajā kulinārijā. Tai piemīt tik izteikta krāsa un garša, kādu neatradīsiet nevienā citā dārzenī , turklāt tā ir pieejama visu cauru gadu. Tā lieliski papildina dažādus ēdienus, un ne velti jau par klasiku kļuvuši tādi savienojumi kā biete un kazas siers vai biete un liellopa gaļa – šīs kombinācijas ir īsta bauda garšas kārpiņām!

No biezajām pankūkām līdz steikam – 5 lieliskas topinambūra garšas

No biezajām pankūkām līdz steikam – 5 lieliskas topinambūra garšas

Topinambūrs, kura eksotiskais nosaukums cēlies no Brazīlijas, ir iekarojis gurmānu sirdis visā pasaulē. Tas ir ļoti vērtīgs un uzturvielām bagāts augs, turklāt ir lieliska alternatīva kartupelim – salīdzinājumā ar šo mazāk  eksotisko radinieku, topinambūrs satur trīsreiz vairāk B grupas vitamīnu. Tam ir burvīga saldena garša, kas lieliski papildina visdažādākos ēdienus – no uzkodas līdz pat saldajam.

Tompinambūrs - "5 garšas iedvesmai" svētdienas epizodē.

Tompinambūrs - "5 garšas iedvesmai" svētdienas epizodē.

Sestajā raidījuma ”5 garšas iedvesmai” sērijā –gardais un veselīgais topinambūrs. Uzzināsim ko vairāk par šī noslēpumainā auga izcelsmi, gatavosim topinambūra pankūkas, pamatēdienu, ko īpaši novērtēs gardēži, kā arī iemācīsimies pagatavot ātras un veselīgas topinambūra uzkodas.

5 lieliskas receptes, kā tik ierasto ķirbi sapludināt ar pasaules garšām

5 lieliskas receptes, kā tik ierasto ķirbi sapludināt ar pasaules garšām

Pērnā gada raža pavārmākslā ir lieliski  apvienojama ar jauno ražu. Pērnā gada kāposts ar jaunajiem burkāniņiem, rudens kartupelis ar svaigiem zaļumiem – tā varētu turpināt bezgalīgi. Dārzenis, ar kuru daba pavisam noteikti neskopojas, ir ķirbis –ar  neskaitāmu formu, šķirņu un izmēru ķirbjiem rudeņos r ir pilni dārzi, pēc tam pagrabi.  Ķirbji  mēdz arī izaugt tikt lieli, ka tiem pieder ne viens vien pasaules rekords!

Raidījuma “5 garšas iedvesmai” piektā sērija jau šajā nedēļas nogalē!

Raidījuma “5 garšas iedvesmai” piektā sērija jau šajā nedēļas nogalē! 2

Piektajā raidījuma  ”5 garšas iedvesmai” sērijā – rudens gardums ķirbis. Gatavosim pikantu ķirbju krēmzupu ar garnelēm, iemācīsimies, kā pagatavot ķirbju risotto un saldajā – ķirbju crème brule!  Kā parasti raidījumā arī noderīgi pavārmākslas padomi un divas veselīgas un gardas ātrās receptes.

Nosvini pavasara iestāšanos ar pieciem svaigiem rabarberu ēdieniem!

Nosvini pavasara iestāšanos ar pieciem svaigiem rabarberu ēdieniem!

Rabarbers ir viens no pirmajiem gardumiem, ko pavasarī var baudīt dārzā. Tas ir skābs, atspirdzinošs un ļoti veselīgs – 100 gramos svaigu rabarberu ir trešdaļa no dienā nepieciešamās C vitamīna devas! Ne velti tas izsenis izmantots gan medicīnā, gan skaistumkopšanā. Runā, ka, regulāri ēdot rabarberus, cilvēks izskatīsies labāk un ilgāk saglabāsies jauns.

Nepalaid garām "5 garšas iedvesmai" svaigako epizodi jau šo svētdien

Nepalaid garām "5 garšas iedvesmai" svaigako epizodi jau šo svētdien

Ābols ir gandrīz katra latvieša iecienītākais našķis launagā, ābolu sulas garša uzjundī bērnības atmiņas, un kurš gan nav pamēģinājis izcept ābolkūku! Taču vai zināji, ka no āboliem izdodas arī lielisks mohito un ka tas lieliski draudzējas arī ar kļavu sīrupu un seleriju?

5 eleganti olu ēdieni ne tikai brokastīm

5 eleganti olu ēdieni ne tikai brokastīm

Otrajā raidījumā ”5 garšas iedvesmai” galvenajā lomā – zoss ola. Zosu olas ir mazliet neierastāka izvēle, nekā vistas ola, taču pavāri visā pasaulē tās izmanto ļoti plaši – tās ir ļoti vērtīgs uzturvielu avots, lieliski iederas gandrīz jebkurā ēdienā, un to svars pat trīs reizes pārsniedz vistu olu svaru.

Raidījuma "5 garšas iedvesmai" jaunā epizode jau šo svētdien!

Raidījuma "5 garšas iedvesmai" jaunā epizode jau šo svētdien!

Šo svētdien raidījumā ”5 garšas iedvesmai” galvenajā lomā svētku karaliene – ola. Skaties un uzzini, kā pareizi pagatavot pasaulē populārāko brokastu ēdienu  – omleti, kas jāievēro, lai Pavlovas kūka izdotos nevainojami, kā arī iemācies dažādus šefpavāra cienīgus trikus, kas noderēs ikdienā.

5 garšas iedvesmai - burkāns

5 garšas iedvesmai - burkāns

Burkāns – tik ikdienišķs, taču pilnīgi neaizstājams – tas lieliski papildina jebkuru garšu, piešķir ēdienam krāsu, perfekti sader ar cāli, rupjmaizi, koriandru, un svaigas sulas veidā tas ir neaizstājams vitamīnu avots visu cauru gadu.

Neierastais ierastajā – jauns kulinārijas šovs TV3

Neierastais ierastajā – jauns kulinārijas šovs TV3

Pēdējo 100 gadu laikā latviešu virtuve piedzīvojusi būtiskas izmaiņas – no paaudzes paaudzē nodotās receptes papildinājušas vācu, krievu, ukraiņu un citu tautu gatavošanas tradīcijas un izmaiņas notiek vēl arvien. Šodien tik ierasto viesību karbonādi nomaina jauni, arvien neierastāki ēdieni un tirgū ienāk produkti, kuru pielietojumi bieži vien pat neizprotam.

Leģendārais Centrāltirgus piedzīvos kārtīgu mūsdienīgu elektroniskās mūzikas ballīti

Leģendārais Centrāltirgus piedzīvos kārtīgu mūsdienīgu elektroniskās mūzikas ballīti

Šī gada 15. decembrī Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā (Centrāltirgus ielā 4) notiks iespaidīgs pasākums, kurš eksperimentālā formā sevī apvienos mūsdienu urbānās māksas un mūzikas elementus ar mērķi rosināt auditoriju pamest ikdienas paredzamību un rutīnu, lai uz brīdi nokļūtu citā pasaulē. Tas ir aicinājums pārdefinēt esošos noteikumus un ierobežojumus, kā arī nojaukt robežas starp cilvēkiem, etniskajām grupām un dominējošajām un mazāk zināmām subkultūrām. Tāds ir arī pašākuma moto: exit to enter.

Rīgas Centrāltirgus teritorijas sakārtošanas 1. kārta izmaksās 6 miljonus eiro

Rīgas Centrāltirgus teritorijas sakārtošanas 1. kārta izmaksās 6 miljonus eiro

Rīgas Centrāltirgus daļā pie pilsētas kanāla nākamo gadu laikā tiks veikta vērienīga rekonstrukcija, kas pēc “Rail Baltica” projekta laikā plānotās dzelzceļa uzbēruma nojaukšanas ļaus šai teritorijai kļūt par daļu vecpilsētas. To piektdien projekta prezentācijā atzina Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Dirty Deal Teatro aicina uz dzīvās mākslas performancēm Centrāltirgū

Dirty Deal Teatro aicina uz dzīvās mākslas performancēm Centrāltirgū

Teātris Dirty Deal Teatro aicina uz dzīvās mākslas performancēm, kas tapušas kā rezultāts piecu dienu meistarklasēm par dzīvo mākslu. Pasākums norisināsies Rīgas Centrāltirgū 23. jūlijā, informē Dirty Deal Teatro sabiedrisko attiecību vadītāja Ieva Bērziņa.