Žila Bjanki veselības stāvoklis joprojām ļoti smags

Komentāri
Žila Bjanki veselības stāvoklis joprojām ļoti smags
Foto: EPA/LETA

Pēc vakar piedzīvotās avārijas Japānas Grand Prix, 25 gadus vecā Žila Bjanki veselības stāvoklis joprojām ir ļoti smags. ”Marussia” komanda lūdz būt pacietīgiem – jauna informācija tiks sniegta brīdī, kad to par vajadzīgu uzskatīs Žila ģimene un Mie slimnīcas pārstāvji.

Vakar ”Marussia” pilotam Žilam Bjanki Mie pilsētas slimnīcā tika veikta trīs stundas ilga galvas operācija. Savukārt par, to vai ārsti veikuši vēl vienu operāciju, tiek sniegta pretrunīga informācija. Bjanki joprojām var elpot tikai ar respiratora palīdzību.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Japānas Grand Prix 42.aplī 7.līkumā no trases izlidoja Adrians Zutils, kura ”Sauber” formulu traktors mēģināja nogādāt aiz trases aizsargbarjerām. Šajā brīdī no trases izlidoja arī Žila Bjanki ”Marussia” formula un sadūrās ar traktoru. Bjanki ātrās palīdzības mašīna bez samaņas nogādāja slimnīcā, kur franču pilots tika operēts. Sacīkstes tika apturētas 44.aplī un par uzvarētāju kļuva Luiss Hamiltons.

Žils Bjanki šogad izcīnīja savus un ”Marussia” komandas pirmos punktus F1, finišējot 9.vietā Monako Lielās Balvas izcīņā. Žils ir ”Ferrari jauno braucēju akadēmijas absolvents un arī viņa pilota nākotne ir saistīta ar ”Ferrari” komandu.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl