Komentāri
Zemgus Girgensons gūst vārtus otrajā NHL spēlē pēc kārtas
Foto: AP/SCANPIX

Latvijas izlases uzbrucējs Zemgus Girgensons guva vārtus arī otrajā Nacionālās Hokeja Līgas spēlē, bet viņa Bufalo Sabres izbraukumā ar 2:6 zaudēja Čikāgas Blackhawks.

Jaunās NHL sezonas startā Bufalo Sabres ir aizvadījuši divas spēles un abās vārtus ir guvis Latvijas izlases uzbrucējs Zemgus Girgensons. Mačā pret Čikāgas Blackhawks vārtsargs atvairīja slovāka Andreja Mesaroša metienu, bet pirmais pie ripas bija Girgensons, un viņa priekšā Korijs Kraufords bija bezspēcīgs. Diemžēl, pēdējā trešdaļā Sabres ielaida savos vārtos četras ripas un visā spēlē zaudēja 2:6.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

NHL spēļu rezultāti:

Washington Capitals – Boston Bruins 4:0

Pittsburgh Penguins – Toronto Maple Leafs 5:2

Anaheim Ducks – Detroit Red Wings 3:2

Ottawa Senators  – Tampa Bay Lightning 3:2

New Jersey Devils – Florida Panthers 5:1

Carolina Hurricanes – New York Islanders 3:4

Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers 4:3

New York Rangers – Columbus Blue Jackets 2:5

Calgary Flames – St. Louis Blues 1:4

Dallas Stars – Nashville Predators 1:4

Buffalo Sabres – Chicago Blackhawks 2:6

Minnesota Wild – Colorado Avalanche 3:0

Los Angeles Kings – Arizona Coyotes 2:3

Edmonton Oilers – Vancouver Canucks 4:5

Winnipeg Jets – San Jose Sharks 0:3

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl