Ēdienu izvēle treniņu un sacensību dienai

Komentāri

7. Pusdienas

7/14

Pusdienas

Foto: SANDRA ROZENŠTOKA

Foto: SANDRA ROZENŠTOKA

Pusdienās – zupa, kas satur dārzeņus, gaļu vai zivis. Zupas buljonā saturošās vielas ļoti labvēlīgi ietekmē vielmaiņu un nodrošina labāku smadzeņu darbību, īpaši garīga darba darītājiem. Zupas uzturvērtību palielina dažādas uzturvielas, vitamīni un minerālvielas.

7. Pusdienas

7/14
Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl