Ēdienu izvēle treniņu un sacensību dienai

Komentāri

6. Pusdienas

6/14

Otrās brokastis

Foto: SANDRA ROZENŠTOKA

Foto: SANDRA ROZENŠTOKA

Otrajās brokastīs vai launagā – dārzeņi, augļi vai to salāti, saldie ēdieni no augļiem. Apēsts ābols, banāns vai burkāns remdēs izsalkumu tikai uz īsu brīdi, bet papildinot pamata maltītes var bagātināt organismu ar vitamīniem un minerālvielām. Augļus un dārzeņus ieteicams mainīt, jo no katra organisms saņem citus vitamīnus, kā arī šķiedrvielas.

6. Pusdienas

6/14
Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl