Ēdienu izvēle treniņu un sacensību dienai

Komentāri

11. Vakariņas

11/14

Vakariņas

Foto: SANDRA ROZENŠTOKA

Foto: SANDRA ROZENŠTOKA

Vakariņās pēc treniņa slodzes jāuzņem vairāk olbaltumvielas saturoši produkti, piemēram, sautēta gaļa ar dārzeņiem. Gaļai vajadzētu būt liesai, lai gremošanas procesi notiktu raiti un neveidotos liekās tauku rezerves. Nedaudz dārzeņi uzturu tikai bagātinās, bet rezerves neveidos.

11. Vakariņas

11/14
Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl