Komentāri
Šovakar Eirolīgā Maccabi tiksies ar Unicaja un Galatasaray ar Olympiacos
Foto: AFP/LETA

Šonedēļ Turkish Airlines Eirolīgā tiks aizvadītās regulārās sezonas pēdējās, 10.kārtas spēles. Stambulas Galatasaray savā laukumā tiksies ar D grupas līderiem Pireju Olympiacos.

Turcijas basketbolistiem mačā ar Olympiacos noteikti jāizcīna uzvara, turklāt jācer ka grupas pastarīši Spānijas Valencia savā laukumā uzvarēs Klaipēdas Neptunas.

B grupas spēlē Telavivas Maccabi tiksies ar Malagas Unicaja. Izraēlas klubs jau nodrošinājis otro vietu, bet Unicaja, lai saglabātu trešo pozīciju grupas tabulā, šovakar jāizcīna uzvara.

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:

”Galatasaray iespējas vairs nav atkarīgas tikai no pašu spēkiem, jo uzvara pār šīs apakšgrupas līderiem Olympiacos var izrādīties bezvērtīga, ja Valensija savās mājās neuzvarēs Neptunas. Ja nepiepildīsies Stambulas klubam labvēlīgs scenārijs, ”uz karstām pēdām” to pametīs vairāki vadošie spēlētāji. Tas ļauj apgalvot, ka šī spēļu kārta lielā mērā izšķirs Galatasaray sezonu ne tikai Eirolīgas ietvaros.”

Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

Ceturtdien, 18.decembrī

22:00 Telavivas Maccabi – Malagas Unicaja

23:05 Galatasaray – Olympiacos

Piektdien, 19.decembrī

19:40 Kauņas Žalgiris – Sasari Dinamo

21:55 Panathinaikos – Barcelona

Sestdien, 20.decembrī

00:00 Fenerbahce – Minhenes Bayern

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl