Komentāri
Jonass nākamajā pasaules čempionāta sezonā startēs ar 1.numuru
Foto: R.ARCHER

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass nākamās sezonas pasaules čempionāta MX2 klases sacensībās startēs ar 1.numuru, tādējādi nomainot sev ierasto 41.

Šogad 20 gadus vecais Jonass pārrakstīja Latvijas motokrosa vēsturi un kļuva par MX2 klases pasaules čempionu. Kā labākajam viņam pienākas iespēja nākamajā sezonā startēt ar 1.numuru, turklāt latvietis šo izdevību arī izmantos, vēsta “Ontrackoffroad.com”.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Iepriekš savas karjeras laikā Jonass lielākoties sacenties ar 41.numuru.

“Šāda iespēja dzīvē negadās bieži, tad kāpēc gan man ko tādu neizmantot?” sacīja Jonass.

Zīmīgi, ka Jonass nākamajā sezonā kļūs par pirmo motokrosa braucēju kopš 2015.gada, kurš aizstāvēs MX2 pasaules čempiona titulu, jo iepriekš labākie Tims Gajsers un Džefrijs Herlingss uzreiz triumfa pārcēlušies uz prestižāko MXGP klasi.

Foto: Pauls Jonass MX GP Kataras posmā

Foto: Pauls Jonass, fani, meitenes un citas labākās bildes no Ķeguma

Nākamajā sezonā Jonasam konkurenci nesagādās MX2 vicečempiones Žeremijs Sīvers, kurš jaunajā sezonā startēs MXGP klasē.

Foto: Pauls Jonass MX GP Kataras posmā

Foto: MX GP Kataras posms

Nākamā sezona arī Jonasam būs pēdējā pasaules čempionāta MX2 klasē, bet pēc tam viņam būs jāpāriet uz prestižāko MXGP.

Jau ziņots, ka Jonasu nākamajā sezonā trenēs beļģis Harijs Evertss, kurš pats pasaules čempionātā triumfējis četras reizes, bet viņa dēls Stefans Evertss to paveica pat desmit reižu.

Vēl 2015.gadā latvieti trenēja Stefans Evertss un tiek ziņots, ka jau tad bijusi sadarbība arī ar viņa tēvu. Savukārt 2016.gadā ar viņu strādāja piecas reizes par čempionu kļuvušais Žoels Smetss, kamēr šogad to darīja Marks de Rūvers no Nīderlandes.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl