Komentāri
Jonasam kārtējais kritiens un astotā vieta Vācijas Grand Prix
Foto: mxgp.com

Latvijas motokrosa braucējs Pauls Jonass svētdien piedzīvoja kārtējo kritienu un ieņēma astoto vietu Vācijā notiekošā pasaules čempionāta septītajā posmā MX2 klasē.

Pirmajā braucienā kārtējo uzvaru guva šosezon joprojām nepārspētais Jonasa komandas biedrs Red Bull KTM Factory Racing vienībā Džefrijs Herlingss no Nīderlandes, kuram otrajā un trešajā pozīcijā sekoja Dilans Ferandiss no Francijas un brits Makss Enstijs. Savukārt Jonass guva piekto vietu, uzvarētājam piekāpjoties par pusminūti.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Vēl viens Latvijas braucējs Roberts Justs no HSF Logistics komandas pirmajā braucienā bija tikai 26.vietā, Herlingsam zaudējot vienu apli. Otrajā braucienā Jonass pēc starta aizbrauca līderpozīcijā, tomēr otrajā līkumā piedzīvoja šosezon kārtējo kritienu un finišu sasniedza vien 12.pozīcijā.

Tikmēr Herlingss otrajā braucienā saskārās ar sīvāko pretestību šosezon un tikai par divām sekundēm apsteidza šveicieti Žeremiju Sīveru. Savukārt trešo vietu ieņēma Ferandiss. Justs otrajā braucienā guva desmito vietu, Herlingsam piekāpjoties par minūti un divām sekundēm, bet Jonass finišēja vēl piecas sekundes vēlāk. Posma summā Jonass ar 25 punktiem guva astoto vietu, bet Justs tika pie 11 punktiem, kas deva 15.pozīciju.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl