Komentāri

Latvijas drifteri Raivis Graudiņš un Jānis Eglīte nedēļas nogalē piedalījušies Drift Allstars sestajā posmā Polijā. Graudiņš piedzīvoja smagu avāriju, savukārt Eglīte kopvērtējumā kļuva par Eiropas vicečempionu!

Sacensības norisinājās Torūnas Moto arēnā, kuras ietilpība ir vairāk nekā 15 tūkstoši, un ikdienā tā paredzēta spīdveja mačiem. Iespaidīgās trases garums bija 750 metri un braucēji ļoti sīvi cīnījās, nereti piedzīvojot smagas avārijas.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Par Eiropas čempionu Drift Allstars klasē kļuva īru braucējs Džeimss Dīns, bet latviešu braucējs Jānis ieguva vicečempiona titulu, kas Latvijas drifta saimei ir milzīgs panākums! Cīņa par čempiontitulu bija ļoti sīva, jo pirms noslēguma posma Dīns latvieti apsteidza vien par 31 punktu.

“Kas pietrūka līdz uzvarai – pietrūka punkti, protams, arī veiksme. Manuprāt, otrā vieta godam pelnīta un sezona kopumā ir izdevusies, sacīja Eglīte.” Latviešu braucējs akcentēja, ka lielais gribas spēks ir tas, kas ļauj noturēt augstvērtīgos rezultātus: “Gribas spēks, draugi un radi palīdz daudz. Kamēr varēšu, tikmēr turpināšu braukt!”

FOTO: Raivim Graudiņam iespaidīga avārija, Jānis Eglīte kļūst par drift Allstars vicečempionu

VIDEO: Jāņa Eglītes treniņbrauciens

2nd qualification run Eglite

Posted by Latvian Drift page on sestdiena, 2015. gada 17. oktobris

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl