Komentāri
Alonso pieņem izaicinājumu un nākamgad startēs 24 stundu izturības sacīkstēs
Foto: EPA/LETA

Pirmās formulas (F1) pilots Fernando Alonso no Spānijas nākamā gada janvārī piedalīsies slavenajās Deitonas 24 stundu izturības sacensībās.

F1 pasaules čempionāta komandas “McLaren” braucējs šajās sacensībās startēs “United Autosports” komandā, sacenšoties ar LMP2 klases spēkratu “Ligier JSP217”. “Deitonas 24 stundu brauciens ir ASV slavenākās izturības sacensības un vienas no zināmākajām pasaulē,” teica 36 gadus vecais Alonso, kurš pagājušajā nedēļā pagarināja līgumu ar “McLaren” uz vienu sezonu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Šīs sacīkstes man palīdzēs sacensties citās izturības sacensībās, kurās es nākotnē varētu piedalīties,” pauda Alonso. Šī gada pavasarī Alonso debitēja leģendārajās Indianapolisas 500 jūdžu sacīkstēs, kur gan dzinēja defekta dēļ bija spiests izstāties, lai arī viņš ilgu laiku bija sacensību līderis.

“Pirms Indianapolisas sacensībām es nekad nebiju braucis ovāla veida trasē. Tagad es to protu un nevaru sagaidīt, kad varēšu atgriezties ASV un atkal tur sacensties,” norādīja Alonso. Alonso, kurš ir 2005. un 2006.gada F-1 čempions, labākais rezultāts šosezon F-1 posmā bijusi sestā vieta, kas tika izcīnīta Ungārijā. Trīs posmus pirms sezonas beigām Alonso ar desmit punktiem ieņem 16.vietu kopvērtējuma tabulā.

F-1 sezona turpināsies šonedēļ Meksikā, kur risināsies 18. no 20 etapiem. Jau šajā nedēļas nogalē savu ceturto titulu karjerā var nodrošināt “Mercedes” britu pilots Lūiss Hamiltons.

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl