Komentāri
Latvijas hokeja čempionāta līderu duelī HK Mogo ar 4:3 uzvar HK Kurbads
Foto: HK MOGO

HK Mogo Latvijas čempionāta mājas spēlē sestdien ar 4:3 uzvarēja savus sīvāos konkurentus cīņā par uzvaru regulārajā čempionātā Ogres HK Kurbads hokejistus. Vārtus rīdzinieku labā guva Ronalds Cinks, Miks Lipsbergs, Elviss Želubovskis un Vladimirs Mamonovs. HK Kurbads komandā precīzi bija Aleksandra Macijevskia, Alekseja Širokova un Gata Gricinska metieni.

Spēles sestajā minūtē Mogo uzbrucējs Ronalds Cinks pārspēja Kurbads vārtsargu Uldi Čalpu, izvirzot mājniekus vadībā. Otrajā trešdaļā viesu līderis Aleksandrs Macijevskis izlīdzināja rezultātu, bet jau pēc trim minūtēm Miks Lipsbergs atkal vadībā izvirzīja Mogo.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Trešā perioda sākumā abas komandas guva vēl pa vieniem vārtiem. Aleksejs Širokovs pārspēja Mogo vārtu vīru Renāru Kazanovu, savukārt Elvisam Želubovskim vajadzēja tikai 29 sekundes, lai vēlreiz pārspētu Čalpu. Mogo vārtos brīnumus rādīja Kazanovs, nosargādams vārtus vairākās bīstamās situācijā. 59.minūtē, kā izrādījās vēlāk, uzvaras vārtus guva Vladimirs Mamonovs, panākdams 4:2 Mogo labā. Sekundi līdz spēles beigām Gatis Gricinskis guva Kurbads trešos vārtus, panākdams spēles galarezultātu. Mogo savus sīvākos konkurentus uzvarēja ar 4:3, nostiprinoties turnīra tabulas pirmajā vietā.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl