Komentāri
Latvijas biatlona izlase cer, ka vēdera problēmas netraucēs startam stafetē
Foto: AFP/LETA

Latvijas vīriešu biatlona izlase trešdien saskārās ar vēdera vīrusu, tomēr ceturtdienas rītā problēmu sportistiem vairs nav un komanda, visticamāk, varēs piedalīties Rūpoldingas trasē Vācijā gaidāmā Pasaules kausa izcīņas piektā posma 4×7,5 kilometru stafetes sacensībās.

“Ir nelielas vēdera problēmas, bet cerēsim, ka tās neizpaudīsies sacensību laikā,” sarunā ar aģentūru LETA izteicās vadošā biatlonista Andreja Rastorgujeva individuālais treneris Intars Berkulis, kurš palīdz arī ar darbu Latvijas izlasē.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kā pauda Berkulis, veselības problēmas bijušas Robertam Slotiņam un trešdienas vakarā arī Rastorgujevam, tomēr šorīt no vēdera vīrusa sportistiem vairs nav bijis ne miņas.

Kā zināms, stafetes sacensības ceturtdien sāksies plkst.15.30 pēc Latvijas laika. Latvija trasē dosies ar 16.kārtas numuru, bet tās sastāvā startēs Andrejs Rastorgujevs, Rolands Pužulis, Daumants Lūsa un Roberts Slotiņš. Kopumā sacensībās piedalīsies 25 valstu kvarteti.

Iepriekšējās divās šīs sezonas stafetes sacensībās Latvija ieņēmusi attiecīgi 22. un 18.vietu, bet Rastorgujevam iepriekšējais posms bija līdz šim sekmīgākais šosezon, individuālajās sacensībās tiekot pie sestās vietas gan sprintā, gan masu starta distancē.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl