Komentāri
Kobe Braients: Eiropas basketbolisti ir meistarīgāki
Foto: AFP/LETA

Eiropas jaunatnes basketbola treneri veic labāku darbu, iemācot spēles pamatus, nekā viņu amerikāņu kolēģi un to rezultāts pašlaik ir redzams Nacionālajā Basketbola asociācijā , uzskata Losandželosas Lakers komandas superzvaigzne Kobe Braients.

Kā paudis Braients, piemēram, spāņu brāļiem Markam un Po ir iemācīti labāki basketbola pamati. ”Amerikā tā ir liela problēma. Mēs nemācām, kā spēlēt vispārēju basketbolu,” Los Angeles Times citē Braientu. ”Tāpēc redzam Po, redzam Marku un iemeslu, kāpēc 90% Sanantonio Spurs sastāva veido eiropieši. Viņi ir meistarīgāki.”

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Ja lielākajā daļā NBA komandu kodolu veido amerikāņu spēlētāji, pašreizējās līgas čempiones Spurs sastāvā ir basketbolisti arī no Francijas, Argentīnas, Itālijas, Brazīlijas, Austrālijas un Kanādas.

Tāpat Braients pauda, ka lielu daļu savu iemaņu bērnībā iemācījies laikā, ko pavadīja Itālijā, kad tur spēlēja viņa tēvs Džo. ”[Ja visu bērnību pavadītu ASV], es, iespējams, nebūtu spējīgs driblēt ar kreiso roku, mest ar kreiso roku un man nebūtu labas kāju darbības.”

Kā zināms, šī gada vasarā gaidāmajā NBA draftā vieta augšgalā tiek paredzēta arī jaunajam latviešu talantam Kristapam Porziņģim, kurš pašlaik aizvada savu otro pilnvērtīgo sezonu ACB līgas komandā Sevilla.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl