KHL atsakās no Cerību kausa aizvadīšanas

Komentāri
KHL atsakās no Cerību kausa aizvadīšanas
Foto: LETA

Kontinentālās Hokeja līgas vadība lēmusi par atteikšanos no Cerības kausa turnīra aizvadīšanas, to skaidrojot ar pašreizējo ekonomisko situāciju, informē līga.

Cerības kausā iepriekšējās divās sezonās sacentās komandas, kas pēc regulārā čempionāta nenodrošināja dalību Gagarina kausa izcīņā. Pirmajā turnīra norises reizē 2013. gadā trofeju izcīnīja Latvijas klubs Rīgas Dinamo, bet pagājušajā sezonā šajās sacensībās uzvarēja Omskas Avangard.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Ar ierosinājumu par Cerības kausa turnīra nepieciešamības izvērtēšanu iepriekš klajā nāca KHL Direktoru padome, bet līgas vadība pēc tās rekomendācijām lēmusi, ka pašreizējā ekonomiskajā situācijā turnīra turpmāka aizvadīšana nebūs lietderīga.

Kā zināms, šajā sezonā ar lielākām vai mazākām finansiālajām grūtībām saskārušies vairāki KHL klubi, tostarp arī Rīgas Dinamo. Līgas vadība vairākkārt akcentējusi, ka visi šo sezonu iesākušie klubi būs spējīgi to sekmīgi pabeigt.

Tāpat nesenākajā KHL valdes tikšanās reizē atbalstīta Direktoru padomes iniciatīva valdē palielināt līgas klubu pārstāvniecību. Par vienu no tās jaunajiem locekļiem tiek virzīts Rīgas Dinamo valdes loceklis Zigmārs Priede, kura kandidatūra tagad jāapstiprina Direktoru padomei.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl