Stenlija kausa sestajā finālspēlē ļoti rupju kļūdu pieļāva mača arbitri, kuri neieskaitīja tīrus ”Predators” vārtus. Soģiem šķita, ka ”Penguins” vārtu vīrs bija piespiedis ripu, taču tā nebija, un ”Predators” ārkārtīgi protestēja.

Atpakaļ uz rakstu

3 komentāri

  • Raitis Eida
  • ričards

    ričards

    Vārtsargam izslīdēja ripa tapēc golam vajg skaitīties
  • ...

    ...

    Daļēji vainīgs savējais un it kā arī Predators uzbrucējs, kur ar kāju aizstūma prom vārtsargu. Bloķēšana

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!