3 komentāri

Stenlija kausa sestajā finālspēlē ļoti rupju kļūdu pieļāva mača arbitri, kuri neieskaitīja tīrus ”Predators” vārtus. Soģiem šķita, ka ”Penguins” vārtu vīrs bija piespiedis ripu, taču tā nebija, un ”Predators” ārkārtīgi protestēja.

Otrā perioda sākumā ”Predators” uzbrucējs Forsbergs izdarīja metienu pa vārtiem un ”Penguins” vārtu vīrs to atsita. Taču ripa aizkrita aiz vārtu vīra, nebija piespiesta un pēcāk Sisons to raidīja vārtos.  Tiesneši pieļāva kļūdu un nosvilpa, ka ripa ir piespiesta, ”nozogot” ”Predators” tīrus vārtus. Protams, nav zināms, kā spēle būtu iegrozījusies pēc tam, taču ”Predators” vārtu guvums, iespējams, būtu mainījis dueļa ritējumu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Video: tiesneši neieskaita tīrus ”Predators” vārtus

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Lasi vēl