3 komentāri

Dānijas hokeja valstsvienības 2016. gada pasaules čempionāta septītajā mačā tiksies ar Kazahstānas izlasi, kurai šogad augstākā hokeja sabiedrība būs jāpamet. Dāņi šobrīd ir izcīnījuši astoņus punktus un ir ļoti tuvu iekļūšanai ceturtdaļfinālā. Savukārt, ja Latvijas izlase vēlas iekļūt labāko astotniekā, tad jācer, ka dāņi neiegūs ne punkta.

Aizvadītajos sešos mačos Dānijas izlase pratusi iekrāt astoņus punktus – pamatlaikā uzveikta Norvēģija, bet divi punkti paņemti pret Latviju un Čehiju, bet vakar izcīnīts punkts pret Zviedriju. Turpretim Kazahstānas izlase sešos mačos tikusi pie viena panākuma – pagarinājumā pārspēta Šveices valstsvienība.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Šeit skaties Dānijas – Kazahstānas spēles tiešraidi:

TOP komentāri

  • Rūķis
  • Madara
    0 0 0

    Madara

    TV - Māciet vien nodarboties ar blēdībām, mānīšanu un drīz vien paši tiksiet pamuļķu lomā ! Straume & LMT ir labi klauni
  • Madara
    0 0 0

    Madara

    Vai tie\s\am TV strādā nejēgas ? Vai nepietiek rādīt dumjās reklāmas starplaikos, ja jāpārtrauc tiešraide ? LMT un Straume jāpadzen ! Kāpēc Krievijas spēles tiešraidē viss bija normāli - bez pārtraukumiem tiešraides laikā.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl