Komentāri
Merzļikins pievienojas Latvijas hokeja izlases kandidātiem
Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases rindas otrdien papildinājis vārtsargs Elvis Merzļikins, bet trešdien kandidātu pulkā tiek gaidīts 21 gadu vecais uzbrucējs Rihards Bukarts, pavēstīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Latvijas izlase turpina gatavoties maijā gaidāmajam pasaules čempionātam, kur Boba Hārtlija vadītā valstsvienība Ķelnē A apakšgrupā spēlēs pret Krieviju, ASV, Zviedriju, Slovākiju, Vāciju, Dāniju un Itāliju.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Merzļikins marta beigās noslēdza dalību Šveices čempionāta izslēgšanas spēlēs, kur viņa pārstāvētā “Lugano” komanda pusfināla sērijā ar 1-4 zaudēja “Bern” komandai. Abas komandas pērn tikās arī Šveices čempionāta finālā, kurā arī pārāka bija galvaspilsētas komanda. Latvijas vārtsargs “Lugano” komandā aizvadīja ceturto pilno sezonu, kurā viņš regulārajā čempionātā aizvadīja 41 maču, ielaižot 2,89 ripas spēlē un atvairot 91,6% metienu, savukārt “play-off” izcīņā viņš 11 cīņās ielaida 2,29 ripas mačā un atvairīja 93,3% metienu. Ceļā uz pusfinālu “Lugano” ar 4-2 uzvarēja Ronalda Ķēniņa pārstāvēto Cīrihes “ZSC Lions” komandu.

Foto

Merzļikins pērn Latvijas izlases rindās debitēja pasaules čempionātā Maskavā, turnīra gaitā kļūstot par valstsvienības pirmo vārtsargu. Viņš piedalījās arī septembrī Rīgā notikušajā olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā, kur Latvijas izlase gan netika pie ceļazīmes uz 2018.gada Olimpiādi Dienvidkorejā.

Ceturtdien Merzļikins atzīmēs savu 23 dzimšanas dienu. Viņu 2014.gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) drafta trešajā kārtā ar 76.numuru izvēlējās Kolumbusas “Blue Jackets” komanda, taču vārtsargs pirms šīs sezonas pagarināja līgumu ar “Lugano” līdz 2018./2019.gada sezonas beigām.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl