Komentāri
Iesūti foto, kā tu atbalsti Latvijas hokeja izlasi spēlē pret Dāniju!
Foto: Bez Tabu skatītājs

Četras spēles mūsu hokeja izlasei jau aizvadītas. Pirmā pret Zviedrijas valstsvienību, otrā pret Čehiju un trešā, varētu teikt, spraigākā spēle pret Krievijas valstsvienību un ceturtā pret Šveices izlasi! Raidījums Bez Tabu vēlas apzināt labākos Latvijas hokeja līdzjutējus un izcilākajiem dāvināt vērtīgas balvas!

Piektā Latvijas izlases čempionāta spēle pret Dānijas valstsvienību jau šodien! Fanosi kopā ar draugiem, ar savu otro pusīti vai ģimenes lokā? Nofotografē, kā tieši tu atbalsti mūsu hokejistus, iesūti bildi un aicini draugus par to nobalsot!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Hokeja līdzjutējs, kura bilde būs saņēmusi visvairāk balsu, iegūs balvu – dāvanu karti 15 eiro vērtībā no portāla Visas dāvanas!

Balva

Foto: publicitātes foto

Foto: publicitātes foto

Raidījums Bez Tabu apkopos visus iesūtītos fotoattēlus un izveidos albumu – ”Latvieši fano par hokeju 2016”. Atbalstām savējos kopā!

Iesūti foto

Iedvesmai vari apskatīt iepriekšējās fanu galerijas – spēlēs pret Zviedrijas valstsvienībuČehijas izlasiKrievijas valstsvienību un Šveices izlasi!

Fanu bildes no spēles Latvija – Zviedrija

Fanu bildes no spēles Latvija – Čehija

Fanu bildes no spēles Latvija – Krievija

Fanu bildes no spēles Latvija – Šveice

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl