Komentāri

Pirmdien, 21. martā, Inbox.lv ledus hallē Latvijas hokeja valstsvienība aizvadīja savu pirmo treniņu, gatavojoties pasaules čempionātam. Uz treniņu tika uzaicināti 26 kandidāti – trīs vārtsargi, deviņi aizsargi un 14 uzbrucēji, vēsta Latvijas Hokejafederācija.

Pirmo kandidātu sarakstā iekļauts pieredzējušais vārtsargs Ervīns Muštukovs un daudzi hokejisti no Kontinentālāshokeja līgas komandas Rīgas Dinamo, bet lielākā daļa pārējo spēlētāju ir ļoti jauni.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kandidātu vidū iekļauti vārtsargi Ervīns Muštukovs (Grenoble, Francija), Mareks Egils Mitens (Rīga, MHL), Denijs Romanovskis (Rīga, Latvijas virslīga); aizsargi – Oskars Cibuļskis, Kristaps Sotnieks, Aleksandrs Jerofejevs, Guntis Galviņš, Ēriks Ševčenko (visi – Rīgas Dinamo), Pauls Svars, (Rīga, MHL), Ričards Birziņš (Mančestras Storm, Lielbritānija), Kristiāns Rubīns (Vasteras, Zviedrija), Krišs Lipsbergs (Bitomas Polonia, Polija), kā arī uzbrucēji – Gints Meija, Miks Indrašis, Andris Džeriņš, Kaspars Saulietis, Vitālijs Pavlovs, Gunārs Skvorcovs, Māris Bičevskis, Edgars Kulda, Nikolajs Jeļisejevs (visi – Rīgas Dinamo), Kirils Galoha, Gatis Sprukts, Frenks Razgals (visi – Rīga, MHL), Juris Upītis (Ustjkamenogorskas Torpedo, VHL), Toms Andersons (Thurgau, Šveice).

FOTO: Latvijas hokeja valstsvienība aizvada pirmo treniņu

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl