Masaļskis: būtu priecīgs palikt Toljati

Komentāri
Masaļskis: būtu priecīgs palikt Toljati
Foto: LETA

Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis risina sarunas par jauna līguma slēgšanu ar KHL komandu Toljati Lada, kuru vada latviešu speciālists Artis Ābols, portālam R-Sport atklājis pats hokejists.

Masaļskis Toljati vienībai pievienojās pērn jūlijā uz pārbaudes laiku, bet augustā ar viņu tika noslēgts līgums līdz sezonas beigām. Vārtsargs šosezon KHL aizvadīja 38 spēles, kurās vidēji ielaida 2,22 ripas un atvairīja 92,5% pretinieku metienu. Tikmēr Lada ar 69 punktiem 60 spēlēs ieņēma 13.vietu Austrumu konferencē.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Ceru, ka labākās sezonas man vēl ir priekšā. Man pašam sezona bija izdevusies, tomēr tam nav nozīmes, jo netikām izslēgšanas spēlēs. Neizpildījām uzdevumu, līdz ar to sezonu vērtēju negatīvi. Lielāko daļu no sezonas nospēlēju labi, tomēr beigās kaut kā pietrūka. Varbūt tieši tas bija tas, kas komandai traucēja sasniegt izslēgšanas spēles,” secināja latviešu vārtsargs.

FOTO: Edgars Masaļskis

“Pārrunas par jaunu līgumu notiek, būtu priecīgs palikt Toljati, bet tas nav atkarīgs tikai no manis, bet arī no kluba vadības. Man ir 36 gadi, katru sezonu spēlēju un nemēģinu minēt, kas notiks tālāk. Ja man būs iespēja parakstīt līgumu uz diviem vai trim gadiem, protams, piekritīšu, tomēr pagaidām tam neveltu uzmanību,” teica Masaļskis.

Marta beigās Masaļskis pievienojās Latvijas valstsvienībai, lai gatavotos maijā gaidāmajam pasaules čempionātam. Masaļskis Latvijas izlases sastāvā bijis 14 pasaules čempionātos un četrās olimpiskajās spēlēs.

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl