Komentāri
Madrides “Real” gūst grūtu uzvaru pār Spānijas čempionāta pastarīti
Foto: AFP/ SCANPIX

Pie grūtas uzvaras Spānijas futbola čempionāta mačā sestdien tika pašreizējā čempione Madrides “Real”, kas izbraukumā ar 2:1 (2:1) pārspēja pēdējā vietā esošo “Alaves”.

Šī mača laikā “Real” izšķērdēja daudz vārtu gūšanas iespēju, lai gan jau desmitajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Dani Sevaljoss, tomēr pēc pusstundas Manu Garsija izlīdzināja rezultātu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Tiesa, tikai trīs minūtes vēlāk talantīgais Sevaljoss guva Madrides komandas uzvaras vārtus.

“Šodien pats svarīgākais bija iegūt trīs punktus. Pašlaik neesam tajā labākajā formā. Skaidrs, ka citās dienās demonstrēsim labāku sniegumu,” pēc uzvaras sacīja “Real” galvenais treneris Zinedins Zidāns.

“Alaves” komanda šosezon zaudējusi visās sešās aizvadītajās cīņās.

Tikmēr citā sestdienas mačā uzvaru guva cita Spānijas čempionāta favorīte “Barcelona”, kas viesos ar 3:0 (1:0) uzvarēja “Girona”.

Zīmīgi, ka pirmos divus vārtus “Girona” guva paši, futbolistiem raidot bumbu savos vārtos, bet punktu 69.minūtē pielika Luiss Svaress.

Līdz ar to “Barcelona” ir vienīgā komanda, kas uzvarējusi visās sešās šīs sezonas spēlēs.

Pie panākuma sestdien tika arī Madrides “Atletico”, kas savā laukumā ar 2:0 (0:0) apspēlēja “Sevilla”. Mājiniekiem vārtus guva Janniks Karasko un Antuāns Grīzmans.

Madrides klubam gan līdz janvārim jāiztiek bez sava jaunieguvuma Djego Kostas, kurš komandā atgriezīsies pēc pāris sezonu aizvadīšanas Londonas “Chelsea” sastāvā.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā līdere ar maksimāli iespējamiem 18 punktiem sešās spēlēs ir “Barcelona”, kam ar 14 punktiem seko “Atletico”. Trešā ar 13 punktiem ir “Sevilla”, kamēr Madrides “Real” atpaliek vēl divus punktus.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl