Komentāri
Itālija, Beļģija un Velsa kvalificējas Eiropas čempionāta finālturnīram futbolā
Foto: EPA/LETA

Itālijas, Beļģijas un Velsas futbola izlase sestdien kvalificējās 2016.gada Eiropas čempionāta finālturnīram. Itālija izbraukumā ar 3:1 uzvarēja Azerbaidžānu, Beļģija ar 4:1 apspēlēja Andoru, bet Velsa ar 0:2 piekāpās Bosnijai un Hercogovinai.

Itālija H grupas spēlē viesos ar 3:1 uzvarēja Azerbaidžānas futbolistus. Itālijas labā vārtus guva Eders, Stefans El Šāravijs un Mateo Darmians, bet mājniekiem precīzs bija Dmitrija Nazarova sitiens.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

B grupā vietu finālturnīrā nodrošināja Beļģija un Velsas izlases, turklāt pēdējie to izdarīja neskatoties uz zaudējumu Bosnijai un Hercogovinai. Beļģija ar 4:1 sagādāja Andorai devīto zaudējumu 9 spēlēs. Vārtus uzvarētājiem guva Radža Naingolans, Kevins De Brujns, Edens Azārs un Lorāns Depotrē, zaudētājiem – Ildefons Lima. Velsa izbraukumā ar 0:2 piekāpās Bosnijas futbolistiem. Mājniekiem vārtus guva Milans Djuričs un Vedads Ibiševičs.

Eiropas čempionāts futbolā. Kvalfikācijas turnīra rezultāti:

A grupa:

Islande – Latvija 2:2

Kazahstāna – Nīderlande 1:2

Čehija – Turcija 0:2

B grupa:

Andora – Beļģija 1:4

Bosnija un Hercegovina – Velsa 2:0

Izraēla – Kipra 1:2

H grupa:

Azerbaidžāna – Itālija 1:3

Norvēģija – Malta 2:0

Horvātija – Bulgārija 3:0

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl