Komentāri
FK Jelgava aizvadīs UEFA Eiropas līgas atbildes spēli ar Lovečas Litex
Foto: ROMĀNS KOKŠAROVS, F64

Latvijas kausa īpašnieki FK Jelgava ceturtdien aizvadīs UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas kārtas atbildes spēli ar Bulgārijas klubu Lovečas Litex. Abu komandu pirmā spēle pirms nedēļas Jelgavā noslēdzās neizšķiti 1:1. Litex aizsargs Vasils Božikovs spēles 50. minūtē izvirzīja viesus vadībā, bet mača izskaņā FK Jelgava uzbrucējs Oļegs Malašenoks rezultātu izlīdzināja.

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:

”Latvijas kausa ieguvēji ļoti cienīgi aizvadīja pirmo maču pret Lovečas vienību un pelnīti tika pie neizšķirta. Turklāt, izmantojot savas izdevības, varēja arī negaidīti uzvarēt. Arī abu komandu treneri pēc pirmās spēles Jelgavā bija apmierināti ar rezultātu. Tas ļauj cerīgi skatīties arī uz atbildes maču, kur gan pārliecinoši favorīti būs Litex futbolisti. Nevar teikt, ka Jelgavai cerību nav, taču uzvarēt būs ārkārtīgi grūti. Jācer, ka komandā labāk būs iejutušies krievu leģionāri, tikpat pārliecinoši turpinās darboties līderi – Kaspars Iksens, Mārcis Ošs, Gints Freimanis – un veiksme būs Latvijas komandas sabiedrotā – tad ir iespēja spēlēt arī otrajā kārtā.”

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas spēle kanālā VSB:

Ceturtdien, 9. jūlijā

20:40 Lovečas Litex – FK Jelgava

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl