Komentāri
“Barcelona” par 40 miljoniem eiro iegādājas Ķīnā spēlējušo Paulinju
Foto: AP/SCANPIX

Spānijas futbola grands “Barcelona” pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem iegādāties spēlētājus no Eiropas klubiem par 40 miljoniem eiro sastāvam piesaistījis Brazīlijas izlases pussargu Paulinju, kurš līdz šim pārstāvēja Ķīnas čempioni Guandžou “Evergrande”.

Tieši 40 miljoni eiro bija spēlētāja līgumā noteiktā izpirkuma maksa. Šis “Barcelona” vienībai ir pirmais pirkums pēc rekordlielās Paulinju tautieša Neimara pārejas uz Francijas komandu Parīzes “Saint-Germain” (PSG).

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Karjeras sākuma posmā 2006. un 2007.gadā Paulinju pārstāvēja šobrīd vairs neeksistējošo Lietuvas klubu “Vilnius”, kura sastāvā 38 mačos izcēlās ar pieciem gūtajiem vārtiem. Turpinājumā viņš uzspēlēja arī Polijā, bet 2010.gadā atgriezās dzimtenē, ilgāku laiku lieliski pārstāvot “Corinthians” komandu.

2013.gadā Paulinju pārgāja uz Totenhemas “Hotspur” vienību no Anglijas, kurā gan nerādīja spožu sniegumu, bet pirms diviem gadiem par 15 miljoniem eiro devās uz “Evergrande”.

Ar Brazīlijas izlasi Paulinju 2013.gadā triumfēja Konfederāciju kausā un viņš ir stabils tās spēlētājs, martā izceļoties ar “hat-trick” Pasaules kausa spēlē pret Urugvaju.

Kā tika iepriekš vēstīts, “Barcelona” centās iegādāties talantīgo Vācijas bundeslīgas komandas Dortmundes “Borussia” Francijas izlases uzbrucēju Usmanu Dembelē, kā arī brazīliešu uzbrucēju Filipi Koutinju no Anglijas komandas “Liverpool”, bet abas vienības paziņoja, ka spēlētāji netiks pārdoti, kaut spekulācijas par viņu pārejām šobrīd turpinās.

Kā zināms, Neimars PSG komandai tika pārdots par 222 miljoniem eiro, kas ir futbola vēsturē pārliecinoši lielākā pāreja.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl