Komentāri
Sējējs: “Bullīši” ir loterija, kurā mēs jau ceturto spēli nevaram uzvarēt
Foto: LETA

Pēcspēles metienu sērija ir kā loterija, kurā Rīgas Dinamo hokejisti nespēj uzvarēt jau ceturtajā mačā pēc kārtas, pēc trešdien piedzīvotās kārtējās neveiksmes atzina Latvijas kluba galvenais treneris Normunds Sējējs.

Rīgas Dinamo trešdien viesos ar 1:2 pēcspēles metienos zaudēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas Dynamo. Rīdzinieki “bullīšus” izpildīja jau ceturtajā mačā pēc kārtas un ceturto reizi zaudēja.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Spēle bija laba, man patika puišu pašatdeve, jo viņi centās. Mēs bijām labi sagatavojušies,” Sējēja teikto pēc cīņas citē Maskavas klubs. “Mums jau nav kur atkāpties, varam kāpt tikai uz augšu. Labi cīnījāmies, tāpēc žēl, ka beigās atkal mazliet pietrūka.”

“Bullīši, bullīši, bullīši… Tā ir loterija, kurā mēs jau ceturto reizi pēc kārtas nevaram uzvarēt. Mēs tos trenējam treniņos, taču treniņā nav tā atbildība un stress, kādu spēlētāji izjūt spēles laikā. Teikšu tā, pagaidām mums (ar “bullīšiem” neiet, taču jāmet vārti pamatlaikā,” norādīja Sējējs.

Tikmēr Maskavas Dynamo galvenais treneris Sergejs Oreškins uzteica komandas spēlētāju saliedētību. “Visi viens par otru sitās, centās. Šobrīd mums ir grūti, taču lēnām lienam no bedres ārā. Spēlētāji saprot, ko no viņiem prasām”.

Viņš norādīja, ka abas komandas nav izmantojušas daudz momentu. “Spēle bija dzīva, taču nerealizējām iespējas un puišiem psiholoģiski nav viegli. Kad spēle neiet, tas spēlētājus nospiež, taču mēs strādājam un lienam no šīs situācijas laikā,” sacīja Oreškins.

Nākamo spēli Rīgas Dinamo piektdien aizvadīs viesos pret Maskavas apgabala Vityaz.

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl